CyberGhost VPN Classic za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30888
Miasto
Trololololo
CyberGhost VPN Classic - to narzędzie pozwalające chronić naszą prywatność podczas codziennej pracy w Internecie. Program bezpiecznie łączy się z zewnętrznymi serwerami VPN, szyfrując silnym algorytmem AES wszystkie wysyłane i pobierane dane.

Dzięki CyberGhost VPN Classic możemy bezpiecznie i anonimowo surfować w sieci. Program łączy się przez serwerami VPN (kilkadziesiąt do wyboru) zmieniając naszą „tożsamość” w internecie. Dzięki temu nie pozostawiamy żadnych śladów ze swoim prawdziwym numerem IP i pozostajemy anonimowi.
Strona z promocją,

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Klikamy na Get It Now i kupujemy za 0$, uwaga ilość licencji ograniczona więc radzę się śpieszyć.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Dzięki za info, termin ważności kluczyka upływa od momentu jego wygenerowania?, czy można wprowadzić licencje w dowolnym terminie> :jezyk

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dzięki za info. Świetna promocja :)

eMCe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
4
Miasto
Ś-Wsch
Likwis napisał:
Dzięki za info, termin ważności kluczyka upływa od momentu jego wygenerowania?, czy można wprowadzić licencje w dowolnym terminie> :jezyk
"podpinam" się do powyższego pytania, jak ktokolwiek zna odpowiedź to uprzejmie proszę podzielić się z ogółem :klawik.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Aktywowałem lickę i jest na 11 miesięcy , do 1 listopada 2013, więc już ona leci, radzę aktywować :jezyk

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30888
Miasto
Trololololo

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Sorry, 1 listopada , tak czy inaczej czas już leci :klawik.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Mi pisze 11 miesięcy jak byk :szydera , ale oni liczą co do sekundy , więc jak po aktywacji minie mała chwilka to zniżają do 11 miesięcy , a powinno pisać co do dnia a nie uśredniać do miesiąca :jezyk Po zaokrągleniu tak powinno być 12 , dziwnie liczą. :dziwak

LGG

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
21
ważne do 2013-11-01

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Likwis, LGG dzięki za info. Zatem nie warto oszczędzać licki na później tylko od razu jej używać. Ale jakby nie patrzyć to promo całkiem fajne a za jakiś czas może znów dadzą podobną promocję :hippie

A

Anonymous

Kurde, na a do kiedy ma być ważna roczna licka aktywowana dzisiaj, chyba wiadomo że do 1 listopada :szydera

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Posłałem, dostałem klucz i wpisałem. Miałem tam stare konto , bo korzystałem jakiś czas temu z półrocznej promocji w FormatPC. Pojawił się komunikat, że już korzystałem z takiej promocji. No i d..a zbita. Coś da zmiana maila i założenie nowego konta u nich? :lanie

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30888
Miasto
Trololololo
założ sobie nowe konto na jakiś nowy mail najlepiej tymczasowy, ewentualnie usuń subskrypcję z PC formatu i dodaj nowy kluczyk.To są licencje promocyjne a nie kupne i ich nie można łączyć.Kiedyś można było ale się pokapowali i zablokowali.

Jeśli chodzi o ważność tych licek to nie wiadomo jak jest, czy leci od daty wygenerowania czy od wpisania w panelu, najlepiej poczekać kilka dni i spróbować aktywować wtedy okaże się jak jest.

Do góry