Zaloguj
lub
Zarejestruj się
aby zobaczyć!
Zgadza się. Niedawno opisałem tu dziwne zdarzenie jakie mnie spotkało przy okazji korzystania parę razy z CG na pewnej stronie https (przez nieuwagę nie wyłaczałem tego VPN-u)remool napisał:...lepiej nie używać ich w " poważnych " sprawach
pkolasa napisał:Hornet,
To wydaje się być jakiś błąd programu. Jak zainstalowałem Ósemkę, to też mi takim sypało z początku. Spróbuj założyć inne konto na koszmail i zobacz czy po zalogowaniu na inne też tak będzie (ja tak miałem jak nie odblokowałem skojarzenia z komputerem). Jeśli Ci zadziała, usuń skojarzenia tutaj:
i powinno śmigać. A jak nie ruszy, to może problem z nieprawidłowo zainstalowanym sterownikiem VPN? W folderze instalacji CyberGhosta powinieneś mieć taki program:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jeśli jest, uruchom go i wybierz Uninstall all. Potem go zamknij i w Menedżerze urządzeń upewnij się, że wywaliło wszystkie karty sieciowe (on instaluje te zaczynające się na TAP). Powinny generalnie zostać tylko Twoje fizyczne sieciówki, wygląda to co masz na XP, więc nic dodatkowego Windows nie powinien był tu dodawać. Potem odinstaluj ten CG normalną drogą i zainstaluj go ponownie.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
rene1983 napisał:problem jest z połączeniem się z siecią vpn program normalnie się uruchamia tylko nie mogę nawiązać połączenia![]()
Nie ma sprawyHornet napisał:...pomogło...Bardzo Dziękuję
![]()
pkolasa-jak sam wiesz...jestem : radykałempkolasa napisał:Nie ma sprawyHornet napisał:...pomogło...Bardzo Dziękuję
![]()
![]()
Ale które pomogło? Bo druga metoda jest radykalna, na koniec, jak nic innego nie działa...