Dziwna promocja- można tak bez końca zdobywać nowe klucze. Po wejściu na podaną przez daniela stronę podałam swój mail, ale nie wczytała się nowa strona, więc podałam inny adres i kolejny... (nie rozumiem po niemiecku). W końcu otworzyłam klienta poczty - a tam klucze do Cyber Ghost, w każdym mailu inny. Aktywowałam je wszystkie i mam abonament Premium do 2016. A mam jeszcze kilka nie wykorzystanych kont pocztowych...
A może wiecie jak przywrócić po formacie już aktywowaną licencję? Jeszcze mam tam 11 m-cy. Przy próbie rejestracji pokazuje, że taka licencja już jest na innym komputerze i co dalej...?
Może zakładka View Traffic w panelu na stronie , wyłączasz premium i włączasz aktywując z programu. Oczywiście może tak być a czy jest to nie wiem bo takich problemów nie miałem.
Miałem też coś takiego. Musisz poczekać prawdopodobnie 30 dni i ponownie przypisać kod do kompa.
Sprawdź w ustawieniach konta ile z tych 30 dni zostało do końca.
U mnie jest 30 bo dzisiaj przypisywałem do kompa.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.