CyberLink Power2Go 7 + CyberLink WaveEditor

Deutsche Vita

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
CyberLink Power2Go 7 + CyberLink WaveEditor za darmo

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Only few not so difficult questions and you are happy owner of Power2Go 7. In the download page says that the link has already expired. But everything works, I tested today 24 March 2014.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Mam dla was spolszczenie do tych programów w jednym pliku instalacyjnym:

001.jpg

002.jpg

003.jpg

Pozdrawiam

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Po wgraniu spolszczenia program się zawiesza, win 7 x64.

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
saper1972 napisał:
Po wgraniu spolszczenia program się zawiesza, win 7 x64.
Po drugim uruchomieniu działa normalnie. Mam to samo z zawieszaniem na Windows 8.1 x64

daarkskow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
WaveEditor po wgraniu spolszczenia działa OK a Power2Go nie uruchamia się (Wni 7 32 bit).

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
sprawdzałem na WinXP, Win7 i 8 i wszystko działa normalnie, nie wiem jak w systemach 64 bit, pewnie jest inna domyślna ścieżka. Spolszczenie rozpakowuje się do Program Files\Cyberlink , a w 64 BIT należałoby zmienić folder docelowy na Program Files x86\Cyberlink. Zawiesza się dlatego że w rejestrze zmienia się wpis na język PLK a program nie odnajduje plików językowych... Spróbujcie przekierować ścieżkę spolszczenia ręcznie do folderu Cyberlink w tej lokalizacji w której się znajduje, albo wypakować pliki z instalki WinRAR em , 7-zip (lub innym archiwizatorem) i ręcznie je przenieść do właściwej lokalizacji.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka

Tu zamieściłem instalator, który powinien rozwiązać problemy z instalacją spolszczenia ponieważ instaluje polską wersję aplikacji , klucze pewnie macie swoje (możliwe że dla wszystkich był ten sam). Instalator działa w języku angielskim ale po zainstalowaniu aplikacje są po polsku...

daarkskow

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki Emmers, dopiero Twój ostatni instalator zadziałał perfekcyjnie, poprzednie sposoby spolszczenia w moim przypadku były bezskuteczne.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
daarkskow napisał:
Dzięki Emmers, dopiero Twój ostatni instalator zadziałał perfekcyjnie, poprzednie sposoby spolszczenia w moim przypadku były bezskuteczne.
Pewnie dlatego, że masz 64 bitowy system i nie zmieniłeś domyślnej ścieżki wypakowania plików. Ten instalator jest oparty na oryginalnym instalatorze i zmodyfikowany programem Smart Packager(drogi:ponad 1700 dolarów)

Do góry