Czyli co? Czekać aż samo przejdzie? Też mam wersję 64 bit . Zobaczymy , jeszcze pobawię się z aktualizacjami na drugim dysku.....tigi57 napisał:Daniel, nie wiem,czy bardzo Ci pomogę bo jestem laikiem komputerowym, ale jak wspomniałeś o instalacji Daemon Tools Pro, przypomniałem sobie ten fakt u siebie. Właśnie po instalacji w/w programu 2-3 miesiące temu, taka sama sytuacja wystąpiła u mnie. Mam windows 7 x64. Problem zauważyłem na drugi dzień po uruchomieniu kompa. Na nic się zdało usunięcie programu i przywracanie systemu do wcześniejszego stanu w czasie. Problem tkwi nadal, lecz powoli(z tego co widzę), sam powraca i skraca czas ładowania(ładuje się 50% szybciej), choć jeszcze dalej czarny screen występuje. Jeśli moje spostrzeżenie choć w jakimś małym stopniu mogło Ci pomóc lub bardziej ukierunkować, gdzie tkwi błąd to OK. Pozdrowienia
Wiadomo to nie jest żaden problem, da się z tym żyć ale trochę upierdliwe jestEru napisał:Mi to w sumie lata ile mi się system ładuje - nie kiszę ze stoperem w łapie i nie czaję