Defensewall Personal firewall

A

Anonymous

Witam
Czy działa ten klucz jak wyskakuje takie okienko:

beztytuuanjh.png

Bo znajomy mi wysłał i nie wiem jak mu odpowiedzieć,a z tego co wiem to klucz jest do wersji 3.15

Z góry dzięki

A

Anonymous

Wiem że licka jest na rok na pobieranie aktualizacji,pytanie tylko czy będzie dalej chronić bez możliwości aktualizacji?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
Będzie ale nie zaktualizujesz do nowszej wersji, musisz zainstalować wersję taka jaka była w tym przedziale czasowym, Więc pewnie 3.15.

OnSam

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Pamiętam, kiedy miałem licencje na ten program, to po okresie roku, gdy licencja przestała być już aktualna, to mimo instalacji wersji starszej z jaką klucz powinien działać - to nie działał. :D

A

Anonymous

Cześć bylem dziś u tego kolegi ,robił formata , jeszcze raz wgrywał dwpf wersje 3.15 i program po restarcie się z aktualizował do wersji 3.19 z tym ze jak próbował sprawdzać czy jest dostępna nowsza wersja to wyskakiwał komunikat jak wyżej ze licka wygasła i tu jest pytanie czy będzie go chronić przez 30 dni czy cały czas .Bo logiczne jest ze pisałoby try now a nie ok sam już nie wiem ,a logiczne tez jest ze gdy by działał to nie z aktualizowałby się do wyższej wersji .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
Podejrzewam że raczej nie będzie, i niech wyłączy w opcjach aktualizację do nowszej wersji jak już zainstaluje 3.15

A

Anonymous

Jak pisał do producenta to wysłał mu plik do rejestru by wbił przed instalacją bo nie chciał przyjąć tej licencji i on to zrobił przed instalacją i wyskakuje mu jak to okno(zdjęcie wyżej)
.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
Mietek niech ten twój kolega odpali przeglądarkę (powinna być domyślnie w niezaufanych) i po kliknięciu na ikonkę DW w trayu kliknie "zatrzymaj atak" czy coś w tym stylu.Jeśli przeglądarka się wyłączy to znaczy że ochrona DW działa.

A

Anonymous

Wszytko działa, może z prawo kliku oznaczać jako nie zaufane, jak również zatrzymać atak . Działać mu będzie tak?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
No będzie, a jaką ma teraz wersję zainstalowaną i który "klucz" aktywowany.

A

Anonymous

Z tego co rano widziałem to 3.19 a klucz ma z wersji 3.15 ale jak pisałem wyżej po uruchomieniu systemu wyskakuje mu to okno co na zdjęciu w moim pierwszym poście i stad jego irytacja a ja nie umiem mu doradzić czy będzie mu działać czy nie .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
niech lepiej 3.15 zainstaluje

A

Anonymous

ale zaraz po instalacji 3.15 i po podaniu klucza do tej wersji program sie aktualizuje do wersji 3.19 i po ponownym uruchomieniu ma 3.19

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28515
Miasto
Trololololo
W opcjach wyłącz automatyczną aktualizację,

Do góry