Disk Analyzer Pro za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46275
Miasto
Gdzieś w Polsce
Systweak Disk Analyzer Pro v3.5

DiskAnalyzer Pro to program lokalizujący i usuwający zbędne pliki zajmujące cenną przestrzeń dyskową. Aplikacja ta jak informuje producent, dzięki analizie zawartości partycji potrafi wykryć zalegające na dysku śmieci, duplikaty plików, pliki i archiwa o zerowej pojemności. Zbędne elementy można przenieść, usunąć oraz skompresować. DiskAnalyzer Pro potrafi także pokazać jak wykorzystana jest przestrzeń na dysku twardym, posegregować dane według założonego klucza, a także wygenerować raport z wykonanych na dysku operacji. Raporty takie można potem wyeksportować do formatów HTML, CSV lub XML.

źródło: komputerswiat.pl
DiskAnalyzer Pro helps you to find largest folders and files on your hard drive. You will be able to view hard disk space consumption report grouped by file size, file types, ownership, file date and attributes. You can quickly get a detailed report of folders consuming most of your hard disk space. Find duplicate files and proliferated media files (pictures, videos and music) from the hard disk drive.
screen3.png

Porównanie Free i Pro

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

jawdar

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Dobry programik.Och, żeby jeszcze spolszczenie to pełna radość.
Może ktoś uszczęśliwi te forum i go spolszczy?.Ja teraz jestem zawalony robotą i nie mam czasu.

Pozdrawiam wszystkich

Do góry