Dlaczego temat Rozmowy o polityce został zamknięty

Status
Zamknięty.
A

Anonymous

Tak, tak przecież wiemy, że "POLSKA TO NIENORMALNOŚĆ", więc to forum też musi być NORMALNE. :dziwak
Tak jak napisałem w grudniu, twórzcie kółko wzajemnej adoracji. :D
Powodzenia w dalszym tworzeniu (kiedyś) fajnego forum.
Ciao

Mirko

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
7421
viper218 napisał:
Tak, tak przecież wiemy, że "POLSKA TO NIENORMALNOŚĆ", więc to forum też musi być NORMALNE. :dziwak
Tak jak napisałem w grudniu, twórzcie kółko wzajemnej adoracji. :D
Powodzenia w dalszym tworzeniu (kiedyś) fajnego forum.
Ciao

Nie chcę ale muszę. :p
Miałem już niewypowiadać się w tym temacie ale po takim poście ręce opadają na forum ( programy za darmo ) i w popszednim pośce kolegi. Więc się pytam kto tu jest NORMALNY. :hi :hi

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
No i mówiłem ze mleko wykipi a smród się rozniesie ale nikt nie słuchał :( .Rezygnacja z forum to nie rozwiązanie bo wszyscy dajemy coś wartościowego do forum ,jedni więcej drudzy mniej .A odejście ludzi wartościowych z forum jest jego końcem - nie ma usera nie ma forum - to tak jak wejść do szalupy kiedy statek tonie zamiast ratować co się da i kogo się da i krzyczeć ze niema miejsc .

Pozdrawiam wszystkich :dziękuję :szef

A

Anonymous

ktoś odszedł ktoś przyjdzie.... a i Ci którzy odeszli pojawia się pod innymi nickami :hippie
tak już to tu działa
ale szkoda ze takie sytuacje maja tu miejsce :scratch

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ten temat też już należy zamknąć bo powstaje nowy (około polityczny) wątek zatruwający to forum.
To forum musi być poświęcone tematyce oprogramowania itp w przeciwnym razie zdechnie jak pies!

siekierka

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Artur napisał:
Ten temat też już należy zamknąć bo powstaje nowy (około polityczny) wątek zatruwający to forum.
To forum musi być poświęcone tematyce oprogramowania itp w przeciwnym razie zdechnie jak pies!

W regulaminie forum powinno być
Wszystkie tematy nie związane z tematyką forum powinny być automatycznie usuwane
Są dziesiątki stron na których ,można pieprzyć co tylko popadnie
Pozdrowienia

A

Anonymous

Artur napisał:
w przeciwnym razie zdechnie jak pies!
A Ty Chłopcze masz jakiś dar jasnowidzenia ?? Jeżeli nie to skąd możesz wiedzieć kto pierwszy zdechnie :eek: ?

Slawektor & Viper218-Dziękuję Chłopaki za Wszystko !-z czasem zobaczymy kto miał rację.My czy ci którzy żyją w myśl przysłowia :
"Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las" :szydera

Artur

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Z tobą nie dyskutuję pisiorze - dla dobra ogółu spadaj z tego forum

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
pisiory, lemingi, lewusy, prawusy czy inne pokraki ...wszyscy sa stadem nierobow i tyle.Skonczcie klapanie dziobami i idzcie na spacer albo zrobcie cos innego.Skonczcie z ta zasrana dupolityka.Buce ,Dziady i inne chamy RUE!!!!!!!

A

Anonymous

Securitas
A kto u Ciebie w Białymstoku ustala ceny benzyny,biletów MPK,gazu czy energii ? Władza ? Czy ustalacie to w gronie rodzinnym :szydera ?

Status
Zamknięty.
Do góry