Dodatkowe 4GB na DropBox za darmo

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
459
Pobrać, zainstalować na telefonie obie aplikacje i zalogować się na swoje konto DropBox z poziomu aplikacji. W zamian otrzymamy dodatkowo 4GB na swoje konto. Polecam i działa.

Program Carousel-3GB
Andoid:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
iOS:

MailBox-1GB
Android:

Bronco

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
13
Problem w tym, że te programy: Carousel 1.0.1 oraz Mailbox 1.0.1.4 wymagają Androida 4.0.3 lub nowszego.

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Carousel - nie działa z Androidem 4.2.2 :(
Mailbox - działa, dostałem 1GB :)

ptryk114

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Zawsze można zainstalować na maszynie wirtualnej, polecam Genymotion ;)

mrdark

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
No, nie wiem... na VirtualBox+Android x86, żadna z tych aplikacji się nie działa.

ptryk114

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Z tego co wiem Genymotion emuluje ARMa, wybierasz tam sobie model smartfona/tableta jaki chcesz i pobiera ci obraz systemu.

A

Anonymous

Dla osób, które nie mają urządzenia z androidem:

Aby dostać 1GB możecie użyć emulatora BlueStacks, zainstalujecie na nim bez problemu aplikację MailBox, niestety, ale z Carousel, nie zainstaluje się na tym emulatorze, dlatego, że aplikacja ta dostosowana jest tylko do telefonów
Ale chociaż możecie mieć dodatkowe 1GB, zawsze, to coś :)

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
mrdark napisał:
v- nie działa z Androidem 4.2.2 :(

Sytuacja wygląda podobnie... tyle, że Carousel sama z siebie na 4.2.2 działa, ale nie przyznało mi dodatkowej przestrzeni... a szkoda, dobiłbym do ~30GB w sumie :)

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
artoor napisał:
mrdark napisał:
v- nie działa z Androidem 4.2.2 :(

Sytuacja wygląda podobnie... tyle, że Carousel sama z siebie na 4.2.2 działa, ale nie przyznało mi dodatkowej przestrzeni... a szkoda, dobiłbym do ~30GB w sumie :)

ja właściwie na mojej komórce zarobiłem 8 Gb :dziwak 4 dla siebie i 4 dla kumpla
Mailbox- wystarczyło się zalogować
Carousel- trzeba aktywować poprzez link weryfikacyjny który przychodzi na pocztę powiązaną z dropboxem

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
eftas napisał:
(...) Carousel- trzeba aktywować poprzez link weryfikacyjny który przychodzi na pocztę powiązaną z dropboxem

To dziwne... ja dostałem tylko przywitanie w serwisie, ale bez żadnej opcji aktywowania przez link :(
Czy może są jakieś kroki na telefonie, żeby zarobić te 3GB?

--== edycja ==--

To by wszystko wyjaśniała w temacie Carousel

Uwaga: Premia za Carousel zastępuje premię za Przesyłanie z aparatu, która była oferowana w aplikacji Dropbox. Jeśli za korzystanie z Przesyłania z aparatu już otrzymałeś całe możliwe premiowane miejsce, nie może być ono przyznane ponownie. To, czy otrzymałeś premiowane miejsce, możesz sprawdzić w ustawieniach konta.

Źródło

Do góry