Narzędzia DriverEasy Professional za darmo

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Cetus napisał:
Czy ma ktoś może zbywający się kluczyk do tego programu mi niestety się nie udało załapać i niestety nie mam nic w zamian...
Wysłałem ci klucz na PW, pochodzi z ostatniego Komputer Świata.

Jeszcze sposób rejestracji kodem który ci przysłałem:
1. Otwie­ra­my stro­nę
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

i wy­peł­nia­my krót­ki for­mu­larz. W po­le Re­demp­tion Co­de wpro­wa­dza­my uzy­ska­ny przed chwi­lą kod, dwa ra­zy po­da­je­my swój ema­il i na­ci­ska­my przy­cisk GET FREE LICENSE KEY. Na­stęp­nie spraw­dza­my pocz­tę - po chwi­li otrzy­ma­my wia­do­mość z klu­czem li­cen­cji do pro­gra­mu.
2. Włą­cza­my pro­gram (po za­in­sta­lo­wa­niu uru­cho­mi się w nie­za­re­je­stro­wa­nej wer­sji) i kli­ka­my na opcję Re­gi­ster.
3. Wpro­wa­dza­my otrzy­ma­ny ema­ilem klucz li­cen­cji i kli­ka­my na Ac­ti­va­te.

Viktor

Wygadany
Reakcje/Polubienia
62
Używam Driver Easy Pro 5.5.3 od kilku tygodni. Program jest prosty w obsłudze, ale nie prostacki. Nie aktualizuje wszystkiego jednym kliknięciem (choć tak też można) ale pozwala wybrać co ma być zaktualizowane, pokazuje ogólne informacje o sterownikach (data, wersja), choć nie ze wszystkimi sterownikami radzi sobie w pełni. Przy niektórych instalacjach nie wystarcza po prostu kliknąć "dalej"/"zainstaluj" ale trzeba samemu pokombinować, np. odinstalować wcześniej poprzednią wersję.
Ogólnie jednak rzecz biorąc program spełnia swoje zadanie, warto zainstalować choćby dlatego żeby zaktualizować sterowniki, o których nie miało się pojęcia że w ogóle są (choć z drugiej strony, skoro coś działa dobrze, to po co poprawiać?).

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1526
Trochę śmieszna sytuacja: aktualne promo jest na 6 miesięcy. Chciałem sprawdzić czy ten mój Driver Easy jest jeszcze aktualny i okazuje się, że poprzednia licka wygasła. Coś mnie podkusiło szarpnąć tę majową promo od Camela i ...... i poszło na rok. Tylko do kluczyka musiałem użyć innego maila i oczywiście musiała nastąpić instalka nowej wersji z linku tego chyba tego samego co w tej dzisiejszej 6 miesięcznej promo:

Niejaki

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1480
Trochę śmieszna sytuacja: aktualne promo jest na 6 miesięcy. Chciałem sprawdzić czy ten mój Driver Easy jest jeszcze aktualny i okazuje się, że poprzednia licka wygasła. Coś mnie podkusiło szarpnąć tę majową promo od Camela i ...... i poszło na rok. Tylko do kluczyka musiałem użyć innego maila i oczywiście musiała nastąpić instalka nowej wersji z linku tego chyba tego samego co w tej dzisiejszej 6 miesięcznej promo:
Masz rację - pół roku to zdecydowanie za krótko:)

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
160
It seems to be the fact that giveaway usually only offers 6-month license so far!

kamilow2005

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam już chyba nie działa aktywacja z wersji adwentowej pokazuję że już osiągnięto limit

Do góry