Witamy na PZD!

Welcome to PZD!

Register Zaloguj

Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

Devil

Wygadany
Dołączył
27 Luty 2015
Posty
82
Polubienia
0
#16
Zmień anty virusa . Jedyna rada, też kiedyś kupiłem Pandę na Allegro, to był jakiś horror.
Teraz mam ESET NOD32 nie ma żadnych opóźnień. Rada Securitas jest słuszna, zainstaluj PotPlayer.
Co nie załatwi antywirus poprawi Hitman Pro. :D
 

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Dołączył
6 Sierpień 2010
Posty
775
Polubienia
0
#18
Nie moge zainstalowac Panda GL16exe na Windows 7 x64 klikam na plik pojawia sie okno zabezpieczeń (kontrola konta) i po chwili wszystko znika i nic sie dalej z instalacja programu nie dzieje -calkowita cisza, komputer jest czysty, nie ma zadnych problemow w nim, konfiguracja po reinstalacji systemu, a mimo to nie moge uruchomić instalatora. Co sie dzieje ?!.

EDIT:
OK zainstalowany -pobralem nowy plik z dp.pl zamiast z glownej Panda.com i uruchomiłem od razu.Jest ok.
 

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Dołączył
12 Maj 2011
Posty
2968
Polubienia
66
#19
Powiedzcie mi czy do Panda AV Pro 2016 pasują klucze z ubiegłego roku bo jakoś nie może zaskoczyć?? Czy musiałbym najpierw zainstalować ubiegłoroczna wersję, aktywować ją a dopiero potem aktualizować?
Na jednym z kompków zostało mi jeszcze 3 dni triala :dziwak
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
25822
Polubienia
4752
#20
remool napisał:
Powiedzcie mi czy do Panda AV Pro 2016 pasują klucze z ubiegłego roku bo jakoś nie może zaskoczyć?? Czy musiałbym najpierw zainstalować ubiegłoroczna wersję, aktywować ją a dopiero potem aktualizować?
Na jednym z kompków zostało mi jeszcze 3 dni triala :dziwak
Pasują, a masz konto na tej ich nowej stronie ??
 

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Dołączył
12 Maj 2011
Posty
2968
Polubienia
66
#21
Nigdy żadnego konta nie zakładałem :nea czyli mam rozumieć, że bez konta nie da rady aktywować??
Do tej pory wklepywałem kod w zakładkę "posiadam kod aktywacyjny" i śmigało.
 

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Dołączył
26 Maj 2010
Posty
25822
Polubienia
4752
#22
Nie, ale jak masz problem to spróbuj na
Nie masz uprawnień do przeglądania zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć
wklepać ten kod ( musisz założyć konto) i powinien pojawić się specjalny instalator.
 

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Dołączył
12 Maj 2011
Posty
2968
Polubienia
66
#23
Udało się, dzięki OXY :ok
Zrobiłem tak...założyłem konto dodałem swój kod, którym nie mogłem aktywować pandy i użyłem kodu który został wygenerowany do instalatora..i działa.