Dziwne problemy z produktami Pandy. Jak je rozwiązać?

FARMER 29 Styczeń 2011

View Users: View Users
  1. Devil

    Devil Wygadany

    Dołączył:
    27 Luty 2015
    Posty:
    82
    Otrzymane Polubienia:
    0
    Lokalizacja:
    Szczecin
    Zmień anty virusa . Jedyna rada, też kiedyś kupiłem Pandę na Allegro, to był jakiś horror.
    Teraz mam ESET NOD32 nie ma żadnych opóźnień. Rada Securitas jest słuszna, zainstaluj PotPlayer.
    Co nie załatwi antywirus poprawi Hitman Pro. :D
     
  2. waderr73

    waderr73 Bardzo aktywny

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    192
    Otrzymane Polubienia:
    0
    Jak zdąży :dziwak
     
  3. programexe

    programexe Bardzo aktywny Zasłużony

    Dołączył:
    6 Sierpień 2010
    Posty:
    775
    Otrzymane Polubienia:
    0
    Nie moge zainstalowac Panda GL16exe na Windows 7 x64 klikam na plik pojawia sie okno zabezpieczeń (kontrola konta) i po chwili wszystko znika i nic sie dalej z instalacja programu nie dzieje -calkowita cisza, komputer jest czysty, nie ma zadnych problemow w nim, konfiguracja po reinstalacji systemu, a mimo to nie moge uruchomić instalatora. Co sie dzieje ?!.

    EDIT:
    OK zainstalowany -pobralem nowy plik z dp.pl zamiast z glownej Panda.com i uruchomiłem od razu.Jest ok.
     
  4. remool

    remool Bardzo aktywny Fąfel

    Dołączył:
    12 Maj 2011
    Posty:
    2,932
    Otrzymane Polubienia:
    24
    Powiedzcie mi czy do Panda AV Pro 2016 pasują klucze z ubiegłego roku bo jakoś nie może zaskoczyć?? Czy musiałbym najpierw zainstalować ubiegłoroczna wersję, aktywować ją a dopiero potem aktualizować?
    Na jednym z kompków zostało mi jeszcze 3 dni triala :dziwak
     
  5. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    21,708
    Otrzymane Polubienia:
    321
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Pasują, a masz konto na tej ich nowej stronie ??
     
  6. remool

    remool Bardzo aktywny Fąfel

    Dołączył:
    12 Maj 2011
    Posty:
    2,932
    Otrzymane Polubienia:
    24
    Nigdy żadnego konta nie zakładałem :do bani czyli mam rozumieć, że bez konta nie da rady aktywować??
    Do tej pory wklepywałem kod w zakładkę "posiadam kod aktywacyjny" i śmigało.
     
  7. OXYGEN THIEF

    OXYGEN THIEF Bardzo aktywny Obsługa Forum Administrator

    Dołączył:
    26 Maj 2010
    Posty:
    21,708
    Otrzymane Polubienia:
    321
    Lokalizacja:
    Trololololo
    Nie, ale jak masz problem to spróbuj na

    Zaloguj się lub zarejestruj aby zobaczyć link

    wklepać ten kod ( musisz założyć konto) i powinien pojawić się specjalny instalator.
     
  8. remool

    remool Bardzo aktywny Fąfel

    Dołączył:
    12 Maj 2011
    Posty:
    2,932
    Otrzymane Polubienia:
    24
    Udało się, dzięki OXY :ok
    Zrobiłem tak...założyłem konto dodałem swój kod, którym nie mogłem aktywować pandy i użyłem kodu który został wygenerowany do instalatora..i działa.
     
Ładuję...
Similar Threads - Dziwne problemy produktami Forum Date
Dwa dziwne problemy Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 3 Grudzień 2013
MS Word: jak usunąć dziwne strzałki po punktatorach? Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 11 Marzec 2015
Komputer wydaje dziwne dźwięki (śpiewa, warczy, płacze,wyje) Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 14 Pażdziernik 2014
Dziwne odgłosy wydaje lapek ... Szukasz programu, masz pytania? Napisz / Software 26 Lipiec 2013
Dziwne zachowanie windows 8 Pogadanka o wszystkim i o niczym / Chat 26 Wrzesień 2012

Udostępnij Tą Stronę