Easy Flyer Creator za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30885
Miasto
Trololololo
Easy Flyer Creator 3.0 – to bardzo proste w obsłudze narzędzie służące do projektowania, i drukowania ulotek, biuletynów, broszur, biletów, zawieszek na drzwi itp. Dzięki załączonemu zestawowi szablonów stworzysz własny projekt w zaledwie 5 minut.

Najważniejsze funkcje programu:

- interaktywny i prosty w użyciu,
- wbudowane szablony dla różnych branż,
- dostosowywanie oprawy i szablonów,
- zapisywanie ulotek jako szablonów.
http://programyzadarmo.net.pl/goto/166625

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
Plik licencji to

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Warto skopiować cały ten folder i po kolejnej instalacji wrzucić go na swoje miejsce.

CarTon

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Miasto
19°57'E - 50°03'N
Wybaczcie laikowi że pyta.
Zauważyłem że instalki z "Glarysoft" dają się wydobyć tak jak niegdyś te z "GotD".
Czy ktoś tak wydobyte instalki próbował zainstalować oraz aktywować dołączonym kluczem już po terminie promocji ?

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
niektóre programy da się aktywować kluczem z tych instalek z glarysoft - musisz próbować, które się da.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4547
Miasto
Gdynia Orłowo
CarTon napisał:
Wybaczcie laikowi że pyta.
Zauważyłem że instalki z "Glarysoft" dają się wydobyć tak jak niegdyś te z "GotD".
Czy ktoś tak wydobyte instalki próbował zainstalować oraz aktywować dołączonym kluczem już po terminie promocji ?

Największy ból, jak dla mnie, jest wówczas, kiedy wracam do jakiegoś softu, wiem, że mam klucz, instaluję i ....... przysłowiowa d..a.
Od dawien dawna oprócz klucza/serialu archiwizuję albo wpis w rejestrze, albo pliki odpowiedzialne za rejestrację.

Do góry