Easy Watermark Studio Pro za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46280
Miasto
Gdzieś w Polsce
kompozicio-11.jpg
Easy Watermark Studio Pro 3.5
Easy Watermark Studio Pro - to proste w obsłudze narzędzie przeznaczone do dodawania tzw. znaków wodnych do zdjęć. Program pozwala nakładać (również hurtowo) znaki wodne w postaci tekstu, zdjęcia, loga etc.
Interfejs jest w języku angielskim.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Mam problem z tym softem jak go aktywowac klucz nie przechodzi rejestracji komunikat ze zostal aktywowany na innej maszynie promocja z bdj wtedy mialem xp teraz mam 7 wie ktos jak to ominoc podobnie z dzisiejsza promocja po wpisaniu danych monit zdublowany adres mailowy i klops . CZy ten soft aktywuje sie tylko raz i po reistalu systemu kicha juz jest z kluczem ?? :szydera :eek:

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
@sheriff
Niestety ale program można aktywować tylko raz. Jak ktoś ma już aktywowany program to niech wyeksportuje sobie klucz rejestru.

Sprawdzałem na maszynie wirtualnej i po dodaniu wyeksportowanego wcześniej klucza, program znowu jest aktywowany.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Elvis_JXL napisał:
@sheriff
Niestety ale program można aktywować tylko raz. Jak ktoś ma już aktywowany program to niech wyeksportuje sobie klucz rejestru.

Sprawdzałem na maszynie wirtualnej i po dodaniu wyeksportowanego wcześniej klucza, program znowu jest aktywowany.

U mnie przy jednakowych systemach, ale innych maszynach wyeksportowanie klucza też nie pomogło.

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
U mnie zadziałało ale na tej samej maszynie. Klucz przypisuje się do danego kompa i tylko na nim zadziała.

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Elvis_JXL napisał:
U mnie zadziałało ale na tej samej maszynie. Klucz przypisuje się do danego kompa i tylko na nim zadziała.

Chciałam zwrócić uwagę, że eksport z innej maszyny nie zadziała, dlatego ta promocja spadła mi z nieba, bo poprzednią "zawaliłam". ;)

Elvis

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
851
@tofana
Strona z rejestracją jeszcze działa i można otrzymać nowy klucz, tylko czy się aktywuje to nie wiem. :)

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Elvis_JXL napisał:
@tofana
Strona z rejestracją jeszcze działa i można otrzymać nowy klucz, tylko czy się aktywuje to nie wiem. :)

Właśnie wczoraj zarejestrowałam swoją wersję i zaopatrzyłam się w kilka kluczyków. Nie wiadomo tylko czy będą działać za jakiś czas.

Do góry