Emisoft Anti - Malware - zamienie na coś konkretnego :)

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Witam :)

Wygrałem licencję na w/w program. Jednak nie jestem z niego zadowolony. Pozostało coś ok 360 dni na chwilę pisania tego posta. Chętnie zamienie na roczną licencję np Hitman Pro. Rozważe każdą oferte :)

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Niestety nie, bo KIS nie lubi się z DWPF a z tego programu nie zamierzam rezygnować :)

1qaz

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
89
pavlovsky napisał:
Niestety nie, bo KIS nie lubi się z DWPF a z tego programu nie zamierzam rezygnować :)
...a Ty masz DWPF - to rzeczywiście nie polecam KISa :D

Piotrex44

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Eset Smart Security 6 miesięcy może Cię interesuje

SecurityVideoTest

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie rozumiem, dlaczego chcesz zmienić na coś innego. Emisoft Anti Malware jest bardzo dobrym programem. Do tego Mamutu i Online Armor i komputer zabezpieczony jest na wszystkie możliwe sposoby.

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dlatego chcę zamienić, ponieważ dziwnie się zachowuje na moim komputerze - chociażby w taki sposób, że muszę kliknąć 2 razy aby się wyłączył tzn jak kliknę raz to wyłącza się sam Emisoft, i dopóki nie kliknę 2 raz komputer nie wyłączy się.

A

Anonymous

Taki mały OT.
Zygy1980 napisał:
Nie rozumiem, dlaczego chcesz zmienić na coś innego. Emisoft Anti Malware jest bardzo dobrym programem. Do tego Mamutu i Online Armor i komputer zabezpieczony jest na wszystkie możliwe sposoby.
A powiedz mi po co do tego Mamutu, kiedy jest ono już "wbudowane" w EAM:
Mamutu + Signature Scanner = Emsisoft Anti-Malware!
While Mamutu is the ideal addition to your existing signature based antivirus software, Emsisoft Anti-Malware provides a signature based disk scanner beside all behavior based detection methods of Mamutu. This can be used to search and clean your PC from Malware infections.
Źródło:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

pavlovsky

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Nie odważe się zainstalować kolejnego programu z Emisofta :)

A

Anonymous

Mogłem napisać tylko "Mamutu" a nie "Emsisoft Mamutu" to może byś zainstalował.
Może myśli że będzie miał te same problemy co z Anti-Malware

Do góry