Emsisoft Anti-Malware 5 za Darmo na 12 miesięcy !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
Aby skorzystać z Promocji wystarczy wejść
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

,założyć konto i postępować zgodnie ze wskazówkami podanymi na stronie producenta,następnie czym prędzej wyciągnąć zaskórniaki z portfela czy skaperty ( co kto lubi ) i udać się do najbliższego sklepu w celu zakupienia magazynu PC FORMAT :D

! ! ! ! Promocja jest przeznaczona tylko dla czytelników magazynu PC FORMAT ,aby w pełni legalnie skorzystać z tej promocji należy kupić ten numer magazynu PC FORMAT ! ! ! !

A

Anonymous

no no ! admin się trochę rozpędziłeś.
Gdybym najpierw zajrzał TU to zaoszczęciłbym 7 złociszy ale jestem spokojny bo kupiłem gazetkę.Ale jełop ze mnie!
Od dawna polowałem na ten soft.Mam jednak pytanko - czy można go instalować jako dodatek do antywirów czy biega on jako samodzielny strażnik?
pozdrawiam i oby tak dalej

SE7EN

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
114
Możesz zainstalować ale w jednym z VA musisz wyłączyć ochronę w czasie rzeczywistym, jeśli wyłączysz w Emsisoft Anti-Malware 5 to praktycznie tak samo jak byś miał darmowego
:p

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
Jak bym był na twoim miejscu to bym zainstalował tylko ten program,ma bardzo dobrą wykrywalność .

Jest" Pełnosprawnym AV"

dczerwo

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
@klaus
wg PC Formatu powinieneś jeszcze zainstalować antywira (str. 43). Do numeru jest dołączona płyta z darmowymi antywirami współpracującymi z Anti-Malware 5.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
Ja tam bym się nie sugerował tym co piszą w PC Format

A

Anonymous

panowie z PC Formatu nie wiedzą co piszą ten program to jest 2 w 1 antyvirus ikarus i antymalwer a-sqared i dodatkowy antyvirus nie jest już potrzebny
co do programu to dobrze wykrywa czasami nawet aż za dobrze...

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
no tak lubi sypać FP czasem :D

polak900

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
testy i opinie gazetowe to jest porażka to po pierwsze
niestety mankamentem tego programu jest duża ilość FP

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Ostatnio zraziłem się do ich flagowego produktu Online Armor ++
A to z powodu rozmiaru aktualizacji. Niby bez znaczenia ale jak w ciągu 3 tygodniu urlopu pobrał w sumie blisko 250 MB (słownie dwieście pięćdziesiąt megabajtów) uaktualnień i to wszystko przez gprs-a to szlag mnie trafił. Szczęście mam pakiety 100MB / 5 zł w mBank mobile ale po ch... tyle aktualizacji ściągać i co w nich jest ????

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Hej,
czy ten program, to coś podobnego do Malwarebytes' Anti-Malware? Zastanawiam się czy nie zmienić, chociaż Malwarebytes w parze z AV sprawuje się jak na razie ok i nic nie przepuścił. Kupuje PC Format i ten numer mam.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
jak zainstalujesz ten program to możesz AV wywalić,MBAM to dodatkowy skaner Emsisoft Anti-Malware 5 to " pełnosprawny" AV
wykrywalność na pewno ma lepszą od MBAM

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
OXYGEN THIEF napisał:
jak masz lickę na online Armor to możesz całkowicie za Darmo zamienić na OSSS

you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. You may be trying to post in a forum section that does not allow posts from the general membership, such as Update Alerts or the FAQ and Announcement forums.
3. Your account may be temporarily suspended and therefore can not post during this time. If that is the case, then you currently have only read access to the forum.
:( :( :(

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29868
Miasto
Trololololo
nie masz konta tam?

czekaj zaraz ci wrzucę co tam jest

Do góry