Emsisoft Mamutu 3.0 ! KONKURS ! GIVEAWAY !

Status
Zamknięty.

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
ggi3T.png

!!KONKURS!! - !!GIVEAWAY!!

Do wygrania są 3 roczne licencje do programu Emsisoft Mamutu 3.0
Three 1-Year licenses for Emsisoft Mamutu 3.0 to WIN !

Zasady :

Proszę napisać post dlaczego chciałbyś wygrać program Mamutu 3.0
Komentarze głupie, bezsensowne, lub uznane za niepotrzebne będą usuwane.
Konkurs zakończy się 20.10.2010
Licencje zostaną rozlosowane za pomocą random.org.

Rules :

Please write a comment why would you like to win Mamutu 3.0.
Every stupid post or spam will be immediately deleted.
Comments only in Polish or English.
The giveaway ends on 20.10.2010
Winners will be selected randomly by random.org.

Opis/Review
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

mentor74

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jest to moim zdaniem jeden znaj leprzych dostępnych na rynku programów zabespieczających.Wykrywalność jest wysoka,co sprawia że system jest zabespieczony w przyzwoity sposob.

LanceNDZ

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Katowice
czymś trzeba chyba będzie zastąpić ThreatFire (niewielkie mam nadzieję że Symantec pozwoli mu żyć), dodaj mnie do listy chętnych na Mamutu

jan13

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
19
Z opisu program b.ciekawy i użyteczny.Podoba mi się podejście firmy tj.sporo bezpłatnego softu i promocji.Warto zaufać takiej firmie powierzając ochronę danych.

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
44629
Miasto
Gdzieś w Polsce
Witam. Fajny program z bardzo dobrej stajni... Czytelny, dobrze konfigurowalny, chroni przed groźnymi infekcjami. Warto mieć na swoim komputerze. Pozdrawiam

taxusb

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Kiedyś korzystałem już z tego programu ale skończyła mi się licencja - jak dla mnie program rewelacja

null49

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dbając o bezpieczeństwo swojego komputera warto sięgać po programy z najwyższej półki Do takich należy Emsisoft Mamutu jak zresztą i inne programy tego producenta.Jest okazja wygrać więc się zapisuję!

Tan

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dlaczego chciałbym go wygrać, hmmm ....

Po pierwsze na pewno pozbyć się wszystkich trojanów oraz całego pozostałego malware z mojego komputerka :) Na ile się orientuje jest to jeden z lepszych programów tego typy. Poza tym firma Emsisoft budzi moje zaufanie w przeciwieństwie do ( przykładowo ) Comodo
Po drugie używam wersji bezpłatnej, więc chciałbym przetestować pełną wersje.
Po trzecie jest szansa wygrania jakiego ciekawego programu, więc staram się ją wykorzystać ;]

joa87

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
129
Miasto
Szczecin
Chciałabym wygrać Mamutu, bo w przeciwieństwie do Asquared Anti-Malware nie ma skanera plików, tylko działa w tle. Potrzebuję dobrego programu antymalware, działającego w tle, a nie kolejnego skanera- mam wystarczające programy do skanowania kompa. Kiedyś przez rok miałam Mamutu, był dodany do jakiejś gazety i byłam z niego zadowolona, jestem ciekawa czy ten program wciąż dobrze się sprawdza. Uważam, że Mamutu jest lepszy od Asquared Anti-Malware, bo ten drugi program wszczyna fałszywe alarmy i wykrywa wirusy tam, gdzie ich nie ma. Chciałabym sprawdzić, czy Mamutu jest nadal lepsze od Asquared Anti- Malware. I chciałabym też sprawdzić czy Mamutu będzie dobrze współpracował z moim antywirusem, Asquared Anti-Malware miał konflikt z moim poprzednim antywirusem. Krótko mówiąc, chciałabym wygrać Mamutu, bo jestem ciekawa jak się będzie sprawdzał na moim kompie. :)

shadow14pl

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Witam. Chciałbym wygrać licencję ponieważ uważam, iż ten program jest bardzo lekki dla systemu a takiego właśnie potrzebuję. Bardzo chciałbym dostać licencję na ten program gdyż aktualnie nie mam Anty wirusa :) Pozdr :)

A

Anonymous

Do tej pory korzystałem z innych programów ze stajni emsisoft i uważam, że rokują spore nadzieje :) Czytałem opisy i recenzje tego programu i z chęcią sam bym się przekonał czy zasługuje na pochwały ;) a jak wiadomo przez 30 dni wszystkiego sprawdzić nie można. Może się uda wygrać roczną licencję :) POZDRO

witwoj77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
No cóż , poprostu świetny program ktory dodatkowo by wzmocnił siłe zabezpieczenia moje kompa i dlatego ma nadzieje ze tym razem uda mie sie wygrac ta licencje

pilot37

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Ochrony antywirusowej nigdy za dużo. Używając darmowych wersji aplikacji nie jestem pewien, czy jestem dobrze chroniony. Posiadając licencję na ten program spałbym spokojnie. Mam nadzieję że mi się uda, w końcu spokojne nerwy to gwarancja zdrowia... :)

Leszek55

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
272
No super na "drania"polowałem wszędzie a tu taka niespodzianka,to Forum "bije" coraz wyżej..to już nie jakieś sofciki a porządny kawał Softu bezpieczeństwa dla naszych komputerów !! Dodam że Emsisoft i wszystko jasne :) hmm... chciałem napisać wszystko czyste czy jakoś tak :)..No to zaklinania czas nastał- i zwyczajowo- wszystkim tym co im się poszczęści- macie farta ! Za organizację tego konkursu serdeczne dzięki....Pzdr!

Status
Zamknięty.
Do góry