Eset AV 6 RC czy Panda Cloud Antivirus 2.0 pro

A

Anonymous

od dłuższego czasu jestem użytkownikiem Esetka:) ostatnio nawet zainstalowałem wersje 6 rc
natomiast korci mnie instalacja Pandy Cloud Antivirus 2.0 pro na która to zresztą mam roczna licencje
i teraz pytanie ...opłaca się zamienić waszym zdaniem ??

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28517
Miasto
Trololololo
Jak tobie dobrze z esetem, to po co zmieniać ??
Panda jest fajna, bo automacik.

A

Anonymous

Ja ze swojej strony zdecydowanie polecam Ci Eseta, ale myślę, ze najlepiej będzie jeżeli sam podejmiesz tę decyzję.
Porównaj z czym lepiej Ci się pracuje i na pewno będziesz wiedział co wybrać :)

Jak dla mnie to nie opłaca się zmieniać antywirusa

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
28517
Miasto
Trololololo
Ja tam Pande Cloud Antivirus Pro polecam, znajomki którym poinstalowałem nie narzekają i czyste kompki mają. :wariat

A

Anonymous

Hehe, no właśnie ;)) ile ludzi tyle będzie opinij to jest normalne, dlatego jak mówiłam, najlepiej będzie jorn11 jeżeli sam sprawdzisz co lepiej Ci odpowiada

A

Anonymous

jorn11 napisał:
od dłuższego czasu jestem użytkownikiem Esetka:) ostatnio nawet zainstalowałem wersje 6 rc
natomiast korci mnie instalacja Pandy Cloud Antivirus 2.0 pro na która to zresztą mam roczna licencje
i teraz pytanie ...opłaca się zamienić waszym zdaniem ??
Jorn11-a co masz na blacie oprócz tego ESET-a ? Jakie dodatki ?

alco

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
648
Jak dla mnie zestaw bardzo dobry. Ja w tej chwili mam Panda Cloud Antivirus 2.0 pro + Zemana. W przeszłości używałem taki sam. Zostawiaj. No chyba że chcesz sobie pokombinować. :piwko

rekmi

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Moim skromnym zdaniem Eset lata swojej świetności ma za sobą, kiedyś nie wyobrażałem sobie kompa bez Nod-a na pokładzie. Zerknij sobie

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Moim skromnym zdaniem Eset lata swojej świetności ma za sobą

wiem o tym :) do tego trzeba jasno powiedzieć ze już wykładnikiem "lekkości" nie jest... natomiast póki co działa bez zarzutu i go jednak zostawiam :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Też bym zostawił . Nawet jak masz w Esecie Hipsa ustawionego na tryb automatyczny czyli taki co prawie nic nie wyłapie za pomocą niego to masz dobrego Hipsa w PF+ zemana coś wyłapie więc nie jest źle :jezyk

A

Anonymous

Hipsa miałem ustawionego w trybie interaktywnym ale szlag mnie trafił(za wiele komunikatów) i przestawiłem w tryb nauki :)... działa dobrze to nie ma co kombinować :)

Do góry