ESET NOD32 Antivirus 4 na 90 dni za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30063
Miasto
Trololololo
Strona z promocją
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Po wypełnieniu formularza ( przetłumaczone na EN za pomocą translatorka google)
"registration completed

He sent a free license to the address XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXf@koszmail.pl
so you can use NOD32 free for 90 days.
In the email we sent, the information you need to use it. The same is valid for 1 computer to the day 09/11/2011."

otrzymacie także maila z serialem

A

Anonymous

Dzięki, kluczyk przyszedł zaraz po rejestracji.
Ciekawi mnie czy klucz działa z polską wersją.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30063
Miasto
Trololololo

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witam.

Próbuję się wbić w tę stronkę z promocją, zarówno w eng, jak i w wersji oryginalnej, i nic (sprawdzałem w operz i IE). Mam więc pytanie/prośbę do życzliwej osoby o kluczyk. Z góry dziękuję.

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
łojojojoj .... ankieta z 20-ma pytaniami ... za 90 dniowego triala ..... podziękował ....
leń ze mnie

A

Anonymous

Jak ktoś ma problemy z rejestracją to daję instrukcje:

1. Na początek wchodzimy na stronę z promocją (
)
2. Następnie wystarczy zaznaczyć w każdym z pytań dowolną opcję i kliknąć Enviar.
3. Teraz także cokolwiek można wpisać, tylko oczywiście e-mail piszemy prawdziwy.
4. Po chwili powinien przyjść klucz i link do pobrania wersji hiszpańskiej (ale klucz działa także z polską wersją która jest na:
, podczas pobierania należy podać nasze dane przesłane e-mailem)

A

Anonymous

Świat schodzi na psy-dawniej można było natrzepać na rok kluczyków z promocji do Kasprzaka podając tylko maila a teraz trzeba wypełniać ankiety żeby dostać Słowaka na 3 miechy :szok

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
chyba go sprobuje bo mi sie skonczyl okres subskrypcji GDATA AV a zrobilem sie oszczedny, chyba przez te wakacje, poza tym bedzie jakies porownanie, od lat bylem wierny GDATA..

destry5

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
no wiec mam NODa zainstalowanego, bardzo pozytywne wrazenie, przede wszystki z powodu znikomego obciazenia dla pracy systemu. Zachecilem sie i mysle jak tu po tych 3 miesiacach nabyc tanio licencje na rok. Widze, ze w seci mozna kupic upgrade za niewielkie pieniadze, pytanie tylko, czy to zadziala, w koncu ta wersja jest z promocji i nie zostala zakupiona po cenie komercyjnej?, a w zasadzie wcale zakupiona :)

Do góry