Eset NOD32 Antivirus za darmo

A

Anonymous

jasiekgg napisał:
Emmers ja też mam licencję na rok, ale jak aktualizuje bazy sygnatur wirusów to wyskakuje błąd użytkownika i hasła.
jakieś sugestie?

W czasie aktywacji licencji i wysyłania prośby na kod używałeś proxy DE? (i hasła bez pl)
Jeśli nie, to kluczyk pewnie został zablokowany

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Ja absolutnie nic nie kombinowałem, baza wirusów aktualizuje się automatycznie, klucz zarejestrowany na mój prawdziwy e-mail. którego zawsze używam i bez proxy. Wszystko działa jak w szwajcarskim zegarku. Wcześniej miałem ESS wygrany rok temu w konkursie Chip...
Jeden klucz wykorzystałem do testów na maszynie wirtualnej drugi w istniejącym XP, obydwa działają bez zastrzeżeń.

Chciałbym również podziękować za otrzymane klucze...Dziękuję serdecznie... pozdrawiam

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
Jak ktoś potrzebuje to mam dwa kody które trzeba aktywować na niemieckiej stronie żeby dostać longin i.. z tej promocji Nie Potrzebuje ich a może ktoś jest potrzebujący Pozdr

nowik

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Ja również chętnie przyjmę jak ktoś ma na zbyciu. Próbowałem samemu zdobyć ale niestety nie kumam niemieckiego :jezyk

madak4

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam
Niestety za późno dowiedziałem się o akcji i nie zdążyłem uzyskać kodu aktywacyjnego. Jeżeli ktoś z forum byłby tak miły i podesłał kod aktywacyjny byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
madak4

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
@longinus
Jak masz jeszcze wolny kod to poproszę , bo kolega zaoferował, ale się nie odezwał .

facecik

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dzięki doszło ;)
Problem z rejestracją jest , a PW nie mogę do Ciebie napisać :)

niezbi

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
ja także się piszę na kodzik, nie wiem jakim cudem ominął mnie konkurs...

bacham

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
proszę szanownych użytkowników forum o jeden kod , bo mi zostało 10 dni z 30 do końca triala , a przegapiłem promocje.

d.s96

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam, czy ja również mógłbym prosić Szanownych kolegów kodzik do promocji, bo bardzo mi zależy na nim. Pozdrawiam i proszę o pomoc :)

rambler

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Witam, jak ktoś ma jeden kod na zbyciu będę bardzo wdzięczny.

maximus

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Mam może głupie pytanie, jak w tym programie ustawić niemieckie proxy i jakie?

Do góry