ESET Smart Security 5 w Gazecie Prawnej

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
ESET Smart Security 5 za darmo!

Licencja na 180dni, dla czytelników "Dziennika Gazety Prawnej"

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

"kod z czasopisma":

Na e-mail podany przy rejestracji przyjdzie 90-dniowa licencja, najpóźniej tydzień przed jej upływem otrzymamy informację na temat przedłużenia jej na następne 90 dni.

NOTE: Licenses obtained through proxy using may be revoked.

/edit
@down myślałem, że to tylko zapowiedź była :mad: w pierwszym poście nie ma ani linku, ani kodu, dlatego założyłem nowy temat..
OK, więcej tego nie zrobię

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30566
Miasto
Trololololo
Re: ESET Smart Security 5 za darmo!

Brawo, założyłeś temat który już jest.Używać wyszukiwarki, a wszelki kody mają mieć postać fotki.Tematy połączone.

FriQ

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
serenity15 napisał:
Data ważności: 2013-02-10

ta data ważnosci ejst dla obu kluczy czy dla jednego?

W gazecie którą posiadasz masz napisane :dziwak

Właśnie :D Keye są na 3 miechy, a nie na 6 xD W sumie to ktoś z jednego kodu może sobie załatwić z 10 kodów i mieć na kilka PC :suuper

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
FriQ napisał:
OXYGEN THIEF napisał:
serenity15 napisał:
Data ważności: 2013-02-10

ta data ważnosci ejst dla obu kluczy czy dla jednego?

W gazecie którą posiadasz masz napisane :dziwak

Właśnie :D Keye są na 3 miechy, a nie na 6 xD W sumie to ktoś z jednego kodu może sobie załatwić z 10 kodów i mieć na kilka PC :suuper

Klucz jest na 6 miesięcy - czytaj uważniej, 2 razy 90 dni.

danielo022

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Pojedyncze na 3, ale pod koniec terminu dostaniemy następny klucz na kolejne 90 dni.

88024058074158768359.jpg

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Ola, no o to mi chodziło, pierwszy kluc klucz na 90 dni, a następny też na 90 dni :klawik.

A

Anonymous

A zmieniając troszkę temat, ale cały czas pozostając przy Gazecie Prawnej, to ma ktoś z Was może tę płytę naprawczą z dzisiejszego numeru?

EDIT: Poczytałam o tej płycie ratunkowej i czy nie jest to ta sama płyta (z taką samą zawartością) jak płyta dołączona do 9/2012 numeru Komputer Świata? :scratch

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Ola, bardzo możliwe, zobacz tu:

i przybliż sobie tym paskiem u góry fragment, tak, żeby było widać dokładniej dół płyty. Tam jest logo Komputer Świata...

A

Anonymous

Pomimo tego, że pierwsza licencja z gazety prawnej ważna jest do 11.02.2013 to już teraz Eset rozsyła maile przypominające o przedłożeniu licencji. W mailu dostajemy też kod który daje nam możliwość zakupu ESS z 15% rabatem

Drogi Użytkowniku

Dziękujemy za skorzystanie ze specjalnej 90-dniowej wersji programu ESET Smart Security przygotowanej dla czytelników "Dziennika Gazety Prawnej".
Możesz przedłużyć działanie ESET Smart Security o kolejne 90 dni klikając w poniższy link, zyskując łącznie 180 dni pełnej ochrony swojego komputera:

Po kliknięciu na link Twój program w ciągu dwóch dni automatycznie przedłuży licencję, i tym samym swoje działanie, o kolejne 90 dni. Nie musisz modyfikować żadnych ustawień ESET Smart Security. Powyższy link możesz wykorzystać do 2013-04-30.
Uwaga!

Możesz również już teraz kupić pełną licencję na ESET Smart Security ze specjalnym rabatem dla czytelników "Dziennika Gazety Prawnej" w wysokości 15%.
Kup teraz w sklepie internetowym oficjalnego dystrybutora rozwiązań ESET w Polsce:

Aby skorzystać z rabatu, należy w trakcie zakupu podać swój jednorazowy kod promocyjny: DGP3R6xxxxxxxxx
Kod jest ważny do 2013-08-31 i traci ważność po wykorzystaniu.
Kod uprawnia do jednokrotnego zakupu nowej licencji na ESET Smart Security dla maksymalnie 4 użytkowników z rabatem 15%.
Jeśli zdecydujesz się na zakup pełnej wersji programu, pamiętaj że musisz nabyć nową licencję. Nie jest możliwe nabycie przedłużenia licencji promocyjnej.

W razie jakichkolwiek pytań lub problemów wejdź na stronę

lub napisz na adres

Pozdrawiamy
DAGMA Sp. z o.o.
Dystrybutor rozwiązań ESET w Polsce

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Ola napisał:
Pomimo tego, że pierwsza licencja z gazety prawnej ważna jest do 11.02.2013 to już teraz Eset rozsyła maile przypominające o przedłożeniu licencji. W mailu dostajemy też kod który daje nam możliwość zakupu ESS z 15% rabatem

Drogi Użytkowniku

Dziękujemy za skorzystanie ze specjalnej 90-dniowej wersji programu ESET Smart Security przygotowanej dla czytelników "Dziennika Gazety Prawnej".
Możesz przedłużyć działanie ESET Smart Security o kolejne 90 dni klikając w poniższy link, zyskując łącznie 180 dni pełnej ochrony swojego komputera:

Po kliknięciu na link Twój program w ciągu dwóch dni automatycznie przedłuży licencję, i tym samym swoje działanie, o kolejne 90 dni. Nie musisz modyfikować żadnych ustawień ESET Smart Security. Powyższy link możesz wykorzystać do 2013-04-30.

Byłabyś uprzejma, Olu, wskazać gdzie jest ten link 'Twój program', bo jakaś zaćma chyba mnie dopadła...

berger6630

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
4
dostał już ktoś kontynuację ?? bo nie wiem czy szukać już innego anty czy czekać

yuppy

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5
Ja dostałem parę dni temu i już mam w Nodzie przedłużoną licencję.

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Byłabyś uprzejma, Olu, wskazać gdzie jest ten link 'Twój program', bo jakaś zaćma chyba mnie dopadła...

To nie jest link "twój program"
zwyczajnie w mailu nie został postawiony przecinek przez co tekst wygląda zupełnie inaczej niż powinien, powinno być napisane tak:

Po kliknięciu na link*, Twój program w ciągu dwóch dni automatycznie przedłuży licencję(...)

* Link podany jest w mailu

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4459
Miasto
Polska
Droga Olu,
Bywa, że człowiek nie daje sobie rady z najprostszymi sprawami.
Klikając na link:

pojawia się u mnie strona z rejestracją

Nie mogę zarejestrować przedłużenia licencji, bo nie mam serialu, tylko nawę użytkownika i hasło.
Co zatem robię nie tak?

Chyba, że z automatu wysyłane są powiadomienia na maila, tak więc takowego jeszcze nie otrzymałem.

Do góry