ESET SMART SECURITY 5 za darmo !

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
ostatni raz. :D
ciekaw jestem, :szef - ale pewnie też będziecie mieli problemy z firewallem.w trybie auto milczy,a w ostrzejszej formie zabija pytaniami.dlatego zrezygnowałem. :gwizdek :hi

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
thorsten widze że jesteś w temacie może mi podpowiesz czy moge zainstalowac wersje PL

A

Anonymous

plejmix napisał:
thorsten widze że jesteś w temacie może mi podpowiesz czy moge zainstalowac wersje PL

Tak będzie działało z polską wersją. Klucz działa też w NOD32 i ESET Cybersecurity.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
thorsten napisał:
ostatni raz. :D
ciekaw jestem, :szef - ale pewnie też będziecie mieli problemy z firewallem.w trybie auto milczy,a w ostrzejszej formie zabija pytaniami.dlatego zrezygnowałem. :gwizdek :hi

thorsten używaj opcji edytuj jeśli chcesz coś dodać nowego, a nie pisz posta pod swoim postem.Tyczy się to każdego użytkownika.Od teraz takie posty będą kasowanie :pala

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Super dzieki oto mi chodziłohttp://programyzadarmo.net.pl/forum/posting.php?mode=reply&f=6&t=6606#

A

Anonymous

Warto dodać, że kluczyk działa również z ESET NOD32 Antivirus 5, a nie tylko z ESET SMART SECURITY 5

thorsten

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
6
używaj opcji edytuj jeśli chcesz coś dodać nowego, a nie pisz posta pod swoim postem.Tyczy się to każdego użytkownika.Od teraz takie posty będą kasowanie :pala

Rozkaz Szefie. :hi
Proszę wybaczyć. :stop :eyes

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
A wiec tak zainstalowałem Eseta i zrobiłem skan inteligentny byłem zdruzgotany gdyż znalazł mi 7 trojanów najgorsze jest to że miałem do tej pory NIS2012 który za kilkanascie dni sie konczył robiłem nim regularne skany i nic nie wykrył sam już nie wiem co o tym wszystkim myśleć może faktycznie Eset jest jednak lepszy od NIS czy Kasperski zobaczymy

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30072
Miasto
Trololololo
Przeskanuj Mlawarebytes Anti-Malware i Hitmanem Pro dla sprawdzenia,to że coś wykrył nie znaczy że akurat jest to malware.Może to być FP czyli fałszywy alarm.Żaden soft nie daje 100% ochrony i żaden nie jest bezbłędny, każdy AV może strzelić fałszywym alarmem lub coś przepuścić do systemu, dlatego ważne jest aby stosować wielowarstwową ochronę.

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Wiesz oxy ja miałem i mam obok NIS Malware byte ale on też nie sygnalizował żadnych zagrożeń najlepsze jest to że NIS po zainstalowaniu Malware byte z Dobrych Programów wykrył w nim robaka i go automatycznie usunoł z tego co czytałem o najnowszym Esecie ma bardzo wysoką wykrywalność

plejmix

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
No tak po rozpoznaniu tak zwanych zagrożeń stwierdzam faktycznie dużo chałasu o nic

retro

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
thorsten napisał:
jak ktoś chce sie pobawić ,bo kocha eseta :wariat to mozna tutaj spróbować na 6 m-cy ess.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

a wiecie ,dawniej nudziło mi sie i ze stron z kodami utrafiłem dwa kody na eseta.na rok i 5 lat.ale szukałem ze 3 godź i wpisywałem po kolei. he he :dziwak
Kody te należy aktywować przez brytyjskiego serwera proxy.

Do góry