ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus za darmo

A

Anonymous

Algernon napisał:
Mój klucz właśnie przestał działać :(

Uruchom ponownie ESETA, może znów będzie działał. Czasami tak się dzieje i jest to błąd programu, więc może i w tym przypadku tak będzie.

PS. mnie osobiście klucz działa bez problemu.

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
Ola napisał:
Algernon napisał:
Mój klucz właśnie przestał działać :(

Uruchom ponownie ESETA, może znów będzie działał. Czasami tak się dzieje i jest to błąd programu, więc może i w tym przypadku tak będzie.

PS. mnie osobiście klucz działa bez problemu.

....trochę kiepsko jeżeli antyvir ma błąd. Ciężko zaufać.

sigma

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
U nie klucz działał ale już nie działa.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30906
Miasto
Trololololo
Pewnie poblokowali po IP, podobnie było w tej promocyjce na 6 mieśków ale Ola pisała że klucz jej działa :scratch

A

Anonymous

Algernon napisał:
Czary nie pomagają klucz stracił ważność.

Ja mam jeszcze jeden kluczyk do ESET'a ( rzecz jasna legalny ) jak chcesz to Ci wyślę, zobaczysz czy będzie Ci działało. Chcesz?

lord

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Rybnik
U mnie śmiga. Klucz aktywowałem w programie po ustawieniu aktualizacji z bramki proxy.

A

Anonymous

bla11 napisał:
Error 15 - działa wam to promo?

Wcześniej działało, ale z tego co widzę, teraz już u nikogo nie działa, nie tylko tutaj na forum, ale także w komentarzach na podanej stronie, pojawia się:

Result
errorcode: 15
error melding: Er is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens. Als de fout blijft, meldt dan de error code in uw communicatie hierover.

Kod błędu: 15
komunikat o błędzie: Wystąpił błąd. Prosimy spróbować ponownie później. Jeśli błąd nadal występuje, należy zgłosić kod błędu przy komunikowaniu się w tej sprawie.

Ale nie ma się co spodziewać, że promocja będzie trwała wiecznie, dla tych, którym nie udało się zdobyć licencji w tej promocji pocieszające może być jedynie to, że promocje na ESET'a są dość często

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Jakaś lipa, po wpisaniu kodu captcha pokazuje się non stop komunikat że kod jest źle przepisany a przepisany jest prawidłowo.

Do góry