ESET Smart Security / ESET NOD32 Antivirus za darmo

koniczynka

Wygadany
Reakcje/Polubienia
5
Dziwne u mnie kluczyk przyszedł bardzo szybko.Wszystko dziala wyśmienicie

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Po poprawnym kolejny raz wpisaniu kodu pojawia się na czerwonym tle >> "Введенный код не совпадает с цифрами на картинке. Попробуйте еще раз."

A

Anonymous

Bo źle przepisujesz kod

"Введенный код не совпадает с цифрами на картинке. Попробуйте еще раз." oznacza "Wprowadzony kod różni się od znajdującego się na zdjęciu. Spróbuj jeszcze raz."

Ogólnie wszystko działa jak powinno

50dfrAq.png

A informacja o tej promocji była już podawana na forum wiele razy

vonz napisał:
Eset Nod32 Antivirus 3 3 m-ce

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

m.in:

programy-z-promocji-freebies-f6/eset-nod32-antivirus-6-za-darmo-t13796.html?hilit=ESET

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Nie rozśmieszaj mnie dziewczyno, a jak mam przepisać 5 cyfr ? od tyłu ? do góry nogami ?

A

Anonymous

saper1972 napisał:
Nie rozśmieszaj mnie dziewczyno, a jak mam przepisać 5 cyfr ?

Może jakbyś się tak nie śmiał jak ktoś Ci coś radzi to wiedziałbyś jak to zrobić.

Pytasz jak przepisać pięć cyfr? Zwyczajnie, od lewej do prawej, zawsze pojawia się pięć cyfr i nie ma problemu z przepisaniem.

oJqbkOy.png

Zawsze możesz spróbować w innej przeglądarce, bardzo często to pomaga, ale skoro tak Cię śmieszą czyjeś wypowiedzi, to powinieneś wiedzieć jak poradzić sobie z tym "problemem", zwłaszcza, że nikt nie ma problemu z przepisaniem cyferek, tylko Ty, coś w tym chyba musi być...

Pozdrawiam

zapomnij

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
234
@saper cyknij z konta bez końcówki pl. A co do Oli to nie wiadomo może to facet nie dziewczyna.
U mnie na wp.pl wciąż błędny kod a na końcówce com akceptuje.

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Pierw próbowałem z kontem na O2 potem zmieniłem na gmaila i nadal nic, trudno przeżyję.

@Ola- nie śmieszą mnie wypowiedzi innych użytkowników tylko wypowiedzi w stylu "Bo źle przepisujesz kod " jak można źle go wpisać ? gdyby były cyfry i litery mógłbym pomylić zero z literką O itd. ale tu są same cyfry i do tego wyraźnie je widać więc o pomyłkę do tego kilkanaście razy pod rząd raczej trudno.

A

Anonymous

saper1972, Twoja poprzednia wypowiedź raczej zabrzmiała inaczej niż tłumaczenie jakie teraz napisałeś...
Ale mniejsza o to... jak bardzo zależy Ci na kluczyku to mogę Ci go wysłać na PW, chcesz?

EDIT: Kluczyk już Ci wysłałam jakby co

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
@Ola dziękuję i przepraszam jeżeli źle to zabrzmiało, nie miałem zamiaru Cie obrazić, poprostu nie jestem początkującym użytkownikiem wręcz można powiedzieć że starym koniem i do tego informatykiem więc umiem przepisać kod, nie wiem bo aż tak nie wnikałem , może to wina którejś z wtyczek do mojego Firefoxa,fakt faktem, że wpisywałem ten cholerny kod kilkanaście razy z różnymi adresami mailowymi od o2, przez gmail,outlook.com kończąc na india.com i za każdym razem pokazuje się znajomy komunikat , który tu wkleiłem

A

Anonymous

Proszę bardzo

Nic się nie stało, ważne, że teraz już masz dane do ESETa :) Miłego wieczorku

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
....poprostu nie jestem początkującym użytkownikiem wręcz można powiedzieć że starym koniem i do tego informatykiem więc umiem przepisać kod, nie wiem bo aż tak nie wnikałem , może to wina którejś z wtyczek do mojego Firefoxa,fakt faktem, że wpisywałem ten cholerny kod kilkanaście razy z różnymi adresami mailowymi od o2, przez gmail,outlook.com kończąc na india.com i za każdym razem pokazuje się znajomy komunikat , który tu wkleiłem
Lepiej byłoby gdybyś się nie przyznawał
Bogu dzięki że o swój kompek dbam sam a nie oddaję go w ręce informatyków :yhy
Ja nie jestem informatykiem tylko "zwykłym" (bystrym :) ) użytkownikiem i gdy np wpisywanie kodu captcha na lisie mi nie działa ( w tym przypadku tak mam ) instaluje operę w piasku i dostaje klucz na koszmajla w 15 sekund :mistrzunio ...ale ja się nie znam....nie jestem informatykiem :szydera ( bez urazy :) )

saper1972

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1
Tyle tylko, że jak napisałem aż tak bardzo mi nie zależało, no ale trzeba czytać ze zrozumieniem, więc nie przyznawaj się, że jesteś bystry, bez urazy.

vonz

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
8
Ola napisał:
A informacja o tej promocji była już podawana na forum wiele razy

vonz napisał:
Eset Nod32 Antivirus 3 3 m-ce

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

m.in:

programy-z-promocji-freebies-f6/eset-nod32-antivirus-6-za-darmo-t13796.html?hilit=ESET

Mam takie déjà vu, że 60% softu już kiedyś było.
Po co to linkować ?? A to było ,a to ze stroną jest coś nie tak.
Chyba wrzucę luzik :hippie
,,Szukajcie a znajdziecie,, :papież

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Jeśli Ci nie zależało to po co wklepywałeś kod kilkanaście razy ? zainstalowanie innej przeglądarki i zdobycie klucza zajmuje mniej czasu niż wklepywanie do upadłego kodów
stary koniu tudzież informatyku , napiszę to raz a nie kilkanaście razy ...pozdrawiam :francuz

Do góry