Eset Smart Security v4 na 6 miesięcy za darmo !

A

Anonymous

OnSam napisał:
Dziś zainstalowałem NIS-a - wcześniej jeszcze na starym systemie zainstalowałem sobie wersje 90-cio dnową, aktywowałem ją na poczcie tymczasowej i po powrocie z mojej kopia bezpieczeństwa systemu działam właśnie na tym NIS_90-cio dniowym (klucz działa ;)).
Program jest lekki i mimo tego, że mam wykupione licencje z tych do ochrony kompa na "SpyShelter Premium i DefenseWall, to nie zaszkodzi mieć jeszcze właśnie ten pakiecik NIS.

To bardzo miło , ale tu nie o NIS'a chodzi. Wersje 90 dniowe Symantec daje w kółko. Chodzi o to , że pi....ny Eset po dwóch dniach nie aktualizuje bazy wirusów. A licencja niby ważna do 2011-08-08. Co za żenada :diablo

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
To pewnie jakiś spisek polityczny :D

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
no i umnie to samo...kluczyk jest qrde niewazny...szlag by ich trafil posrancow cholernych,,,,po kiego muchomora daja promo a pozniej kasuja klucze. Sram na sreseta i tyle....ot co.
Wracam do Bitdefendera ktorego mam na rok i za darmola...a sreset niech mnie w zadek cmoknie.

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Sprawdziłem kilka kluczy i wszystkie, które były wysłane na maile tymczasowe, padały następnego dnia. W końcu podałem klucz otrzymany na gmail, i działa już trzeci dzień. Mam nadzieje, że podziała zgodnie z tym co wskazuje info, czyli 6 m-cy.

A

Anonymous

tewje69 napisał:
Sprawdziłem kilka kluczy i wszystkie, które były wysłane na maile tymczasowe, padały następnego dnia. W końcu podałem klucz otrzymany na gmail, i działa już trzeci dzień. Mam nadzieje, że podziała zgodnie z tym co wskazuje info, czyli 6 m-cy.
Przecież był tylko jeden klucz, każdy miał taki sam chyba że o czymś nie wiem :szok
A dział ci pewnie ten z Triala na 30 dni.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
tewje69 napisał:
Klucz z gmaila na jakie litery się zaczyna?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30627
Miasto
Trololololo
Link nie działa

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30627
Miasto
Trololololo
hehe, a czy czasem w Esecie nie można zmienić serwerów z których pobierane są aktualizacje? Możliwe że klucz jest " zablokowany " tylko na domyślny serwer

Naits

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
10
jest ustawienie proxy do aktualizacji, sprawdzałem 5 różnych z DE ale nic z tego :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30627
Miasto
Trololololo
Nie chodzi o proxy ,

Wiem że kiedyś była taka możliwość ( bawiło się " legalnymi " Esetami ) :p i własnie podawało się więc teraz też pewnie jest no ale nie chce mi się specjalnie instalować po to zeby sprawdzać. :twisted:

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
No ciekawe, czy tak się da zrobić....? bawcie się ludzie, a jak co to dajcie znać :dziwak

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30627
Miasto
Trololololo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30627
Miasto
Trololololo
Ale jaja faktycznie po wpisaniu
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Program się normalnie aktualizuje
BOS9e.jpg

Klikamy na Ustawienia - Ustawienia zaawansowane i dalej przy serwer aktualizacji klikamy na Edytuj i dodajemy
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
, potem klikamy na ok
EOmz1.jpg

q6nov.jpg

u4W1L.jpg

Dzięki Jawka1009 za info

Do góry