Expert PDF 6 za Darmo !

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Szefie czy istnieje możliwość żebyś poprawił link do programu? Bo w tej chwili to wyświetla się nam taki link:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pisałeś, że już poprawiłeś go ale niestety dalej link nie prowadzi do programu :(

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
poprawiłem ponownie

Szukam miejsca gdzie ten serial się wpisuje ale nie mogę znależć :(

Andy

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
64
Dzięki za poprawienie linka. A może trzeba inną instalkę z innej strony?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
to chyba jest tak,wersja trial nie daje ci możliwości wpisania seriala ( dziwne ) więc trzeba zciągnąc z neta jakąś wersję z serialem pełną ( lewą ) skopiować instalkę i aktywować tym serialem co dostałeś z promo

almazaha

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
1
Witam!
Sciagnałem sobie triala angielska wersje z cra.... i nic!!! Nie ma żadnej mozliwości wpisania seriala!!! W takim razie po co makaroniarze dają mozliwość znalezienia cracka, a gdzie jest program???!!!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
to już sam nie wiem,jak znajdę instalkę gdzie można wpisać serial to zamieszcze :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30548
Miasto
Trololololo
Dobra mam,ten serial działa tylko z włoską wersją programu ale można to obejść i będzie działąć z angielską :!:!:!:!:

The "no trial" version can be found by clicking the links below. the serial number will only work with the italian version, so you have to install the italian version and then install/repair over that with the english version.
Note: Don't update the software until you have installed the english version. It will offer to install updates after you install the italian version.

czyli po polsku
instalujemy jako pierwszą wersje włoską ( 1 link ) potem na włoską wersję instalujecie Angielską :!: ( 2 link )
Uwaga: po instalacji wersji włoskiej nie należy aktualizować aplikacji (zapytanie o aktualizację pojawia się zaraz po uruchomieniu programu), najpierw trzeba nainstalować wersję angielską i dopiero potem można swobodnie dokonać aktualizacji.

Do góry