EZTalks Premium za darmo

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46275
Miasto
Gdzieś w Polsce
eztalks-120.jpg
EZTalks Premium 10 na GAOTD
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

EZTalks Premium to ciekawy program pozwalający na przeprowadzanie onferencji wideo max do 1000 osób, dodatkowo pozwala przesyłać zrzuty ekranu oraz pliki.

EZTalks is a powerful web conferencing solution that lets you share your screen and files with people around the world. With it, you can view as many simultaneous streams as you can. Besides, you can virtually conduct your video conference with up to 1,000 people.
With EZTalks, you can host video conferencing either on your desktop or laptop computer with Internet connection and chat with people with glorious 720P/1080P HD video. All you need to do and share is right here in EZTalks, including the ability to share screen (desktop, application, area) or share files in a large variety such as Word, Excel, PowerPoint, PDF, Image, Text etc.
Beyond just screen and file sharing, EZTalks also includes a powerful whiteboard feature that lets you add annotations to the screen and highlight specific content, boosting the ability to collaborate with others, explain ideas, and come up with innovative solutions. With EZTalks you can communicate with anyone, anywhere at any time.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Meteor

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Nie wiem jak Wam, ale mi nie chce przyjąć kodu - cały czas daje, że kod jest "invalid"...
Wersja jest owszem niby bezpłatna, ale TYLKO na 10 osób (pod warunkiem, że komuś uda się aby mu przyjęło kod...)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Meteor napisał:
Nie wiem jak Wam, ale mi nie chce przyjąć kodu - cały czas daje, że kod jest "invalid"...
Wersja jest owszem niby bezpłatna, ale TYLKO na 10 osób (pod warunkiem, że komuś uda się aby mu przyjęło kod...)

1. Wchodzisz na stronę zakupu

i klikasz na Buy Now below Premium 10

2. Następnie klikasz na taki aktywny link w czerwonej ramce na dole, czyli Change to Annual Plan

3. Dopiero wtedy podajesz kod i odświeżasz obok z prawej strony, po czym następuje wyzerowanie kwoty do zapłaty.

4. Kolejny krok to Security checkout i jeżeli wcześniej się już zarejestrowałeś, to będziesz mógł kontynuować zakup dalej. Jeżeli tego nie zrobiłeś, musisz się zarejestrować.

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
graf napisał:
Meteor napisał:

1. Wchodzisz na stronę zakupu

i klikasz na Buy Now below Premium 10

2. Następnie klikasz na taki aktywny link w czerwonej ramce na dole, czyli Change to Annual Plan

3. Dopiero wtedy podajesz kod i odświeżasz obok z prawej strony, po czym następuje wyzerowanie kwoty do zapłaty.

4. Kolejny krok to Security checkout i jeżeli wcześniej się już zarejestrowałeś, to będziesz mógł kontynuować zakup dalej. Jeżeli tego nie zrobiłeś, musisz się zarejestrować.

No fajnie, zrobiłem to co napisałeś i teraz co?
Your order #09*************** payment uncomplete.

Sorry, your order is still in waiting payment. Please go to your eztalks account and complete the waiting payment order.
Co mam dalej zrobic? przechodzę do zamówień kilkam Pay Now i znowu mam wypelnic, i znowu to samo i tak w kolko. Co robic ja sie pytam :p

Edit: Dobra wyslali mi niby emaila ile nic z niego nie wynika tylko zlozenie zamowienia
Kto wie co robic :p? bo programik wydaje sie godny przetestowania

Edit2: Sprawa rozwiązana kolejny email:
Płatność za zamówienie online złożone na stronie
w dniu 2015-03-11 21:22:29 została zatwierdzona (numer referencyjny zamówienia: **********).

Ten e-mail zawiera POKWITOWANIE PŁATNOŚCI.

Wkrótce otrzymasz e-mail zawierający szczegółowe INFORMACJE O LICENCJI produktu i dane kontaktowe pomocy technicznej.

Tak więc chyba trzeba czekac :)

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Promocja była świetna. Moja skrzynka pocztowa wzbogaciła się o 68 nowych, otrzymanych wiadomości (jako spam 19 i 48 w odebranych) i 2 wysłane z mojej strony (łącznie ze zrzutami ekranu żeby mi kitu nie sprzedawali zamiast konkretnej odpowiedzi) w przeciągu kilku godzin, a ja o kolejne niepotrzebne konto na stronie wydawcy programu.

Jestem bardzo z tego wszystkiego zadowolony, zwłaszcza, że otrzymałem dwie wiadomości w których jest im przykro i mnie przepraszają...
Lubię jak mnie przepraszają mam jednak nadzieję, że na tych dwóch próbach poprzestaną.

Usługa nie była mi do niczego potrzebna. To tylko dziewicza złośliwość z mojej strony.

Polecam EZTalks Premium wszystkim niezdecydowanym przy kolejnej promocji. :england

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Wejdź na swoje konto u nich i zobacz czy się status zmienił. U mnie zmiana nastąpiła, tzn. znikła ta darmowa wersja a ta roczna jest niby aktywna do 2016 roku.
Czy i jak działa nie sprawdzałem i sprawdzać nawet nie chcę. Widziałem tylko, że i z tym ludzie mieli problemy, i że ja byłem jednym z pierwszych którzy pisali do serwisu bo mieściłem się w drugiej setce. :szydera

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
graf napisał:
Wejdź na swoje konto u nich i zobacz czy się status zmienił. U mnie zmiana nastąpiła, tzn. znikła ta darmowa wersja a ta roczna jest niby aktywna do 2016 roku.
Czy i jak działa nie sprawdzałem i sprawdzać nawet nie chcę. Widziałem tylko, że i z tym ludzie mieli problemy, i że ja byłem jednym z pierwszych którzy pisali do serwisu bo mieściłem się w drugiej setce. :szydera

Fakt zmieniło mi się :) No program działa jak działa tak na 4/5 bym go ocenił ;D

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Podobno lepszy niż TeamViewer ( ?? ).

Jak Ci działa to już bardzo dobrze.
Przetestuj i zrób porządną recenzję, najlepiej z tutorialem (obrazki i dodatkowo wideo) jakimś, to może ktoś zrobi porządny konkurs np. na Premium 30.

KnightPL

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
graf napisał:
Podobno lepszy niż TeamViewer ( ?? ).

Jak Ci działa to już bardzo dobrze.
Przetestuj i zrób porządną recenzję, najlepiej z tutorialem (obrazki i dodatkowo wideo) jakimś, to może ktoś zrobi porządny konkurs np. na Premium 30.

Xd nie mam za bardzo czasu :p

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
46275
Miasto
Gdzieś w Polsce
EZTalks Premium 30 na SOS

To get your free license, do the following:
Click here

to go to EZTalks' product page and click "Buy Now" for Premium 30 package
At the next page, click the "Change to Annual Plan" link located in the middle-left of the screen; it is very important to make sure you click thsi link
Now enter EZTalks-SS-100 in the "Discount Coupon" box (located top-right) and click circular refresh button to apply it
Finally, ensure "Total Annual Charge" is $0, click the "Security checkout" link, and follow on-screen instructions to get your free license -- you will have to register an EZTalks account if you don't have an account already
Pobierz

Do góry