F-Secure Internet Security 2010 na 3 miesięce za Darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30063
Miasto
Trololololo
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Potem wpisujemy ten KOD
2010_07_09_155058_e2YhMl.jpg

alinek

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
122
Jeszcze nie korzystałem z tego softu, a kończy mi się promocja z gazety na ArcaVir 2010 SP. Proponują przedłużenie na rok,
3 PC za 120zł, ogólnie - czysto i wszystko pod kontrolą, ale wolno :), mam starszy sprzęt i nie wiem co robić.
Tutaj
jest możliwość skorzystania z F-Secure Internet Security 2011 Beta przez 6 miesięcy za darmo,
informacja stąd:
.
Może ktoś korzysta z FIS i podzieli się doświadczeniami z tym pakietem.
Dzięki Oxygen
Pozdro :)

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30063
Miasto
Trololololo
Na Pewno jest lepszy od Arcavir ,lżejszy,lepiej wykrywa itd,Seciuritas pisał że jest bardzo dobry i godny polecenia .

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
A czy przypadkiem fsecure nie jest na silniku av bitdefendera z dołożonym hipsem własnego pomysłu i nijakim firewallem ??

Za 120 zł można upolować niezłe programy. Zdecydowanie wolałbym
- Outpost Security Suite Pro 1 rok na 3 pc za 107zł (przelew, paypal).

A jeszcze bardziej za 7 zł -> pc format sierpniowy z Emsisoft Anti-Malware 5 za Darmo na 12 miesięcy i do tego darmowy online armor lub outpost fw.

A

Anonymous

no coś ty od outposta tylko firewall antyvirek który tam jest to VirusBuster którego wykrywalność jest mizerna

co do f-secura to jest to dobry program ich moduł heurystyczny i deepguard (coś a'la HIPS z bazami z chmury ) dają rade

a tu mozna zobaczyc najnowsza wersje w akcji

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76
Kamiloss napisał:
no coś ty od outposta tylko firewall antyvirek który tam jest to VirusBuster którego wykrywalność jest mizerna

co do f-secura to jest to dobry program ich moduł heurystyczny i deepguard (coś a'la HIPS z bazami z chmury ) dają rade
no fajnie, ale akurat ..... sam av to virusbuster pewnie jest i słabszy od bitdefendera, ale pozostałe elementy pakietu to w outpost wyglądają lepiej niż w f-secure. Ale co kto lubi. Ważne, żeby hulało w miarę dobrze i chroniło. A mózgu nic nie zastąpi, najwyżej ułatwi życie .....

Wladyslaw

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Conti napisał:
A czy przypadkiem fsecure nie jest na silniku av bitdefendera z dołożonym hipsem własnego pomysłu i nijakim firewallem ??
Silnik BitDefendera plus DeepGuard (HIPS) i heurystyczny Gemini.

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
F-secure jest bardzo dobrym pakietem...sam go uzywalem ale jak mi sie trafil comodo IS PRo to zmienilem.
Jak ktos uzywa avasta czy pozal sie boze Arca (PSEUDo) Vir to niech sobie daruje i przejdzie na F-secure

Do góry