Po wypełnieniu otrzymujemy link do pobrania programu , a także info że przyjdzie na mail kod odblokowujący program.
I właśnie przed chwilą na maila ten kod dostałem .
Oxy wyjaśnij mi jedną rzecz , bo jestem ciemny , doczytałem że programu nie trzeba instalować a po restarcie kiedy windows ma się wczytać klikamy na TotalRecover i wchodzimy w menu owego programu .
Czyli na logikę jak ściągnę program to już nie muszę na niego klikać żeby go zainstalować , tylko restartuję system..... ?
Czy mógłbyś wyjaśnić o co tu chodzi ?
A więc właśnie gdzieś doczytałem że ten program nie należy do najłatwiejszych.
I laik będzie miał z nim kłopoty , ściągnąłem PDF obsługi i jest to spora książka .
Link jakby ktoś chciał się pobawić :
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.