FarStone RestoreIT 7 za darmo

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
Strona z promocją

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Farstone RestoreIT 7 - to rozbudowane i innowacyjne narzędzie przeznaczone do tworzenia kopii systemu ( migawek ). Farstone RestoreIT 7
® umożliwia błyskawiczne odzyskanie plików, konfiguracji systemu oraz całego systemu operacyjnego w dwie minuty :D .

Farstone RestoreIT 7 przywróci Twój system do pierwotnego stanu w przypadku zainfekowania wirusem, awarii Windows, gdy nie powiedzie się instalacja czy omyłkowo wykasujesz potrzebne pliki.

Farstone RestoreIT 7 stworzono w oparciu o opatentowaną przez firmę Farstone technologię „Advanced System Restore „. Farstone RestoreIT 7 jest wszechstronnym, innowacyjnym produktem,
który przywróci system po awarii w ciągu zaledwie 60 sekund. Farstone RestoreIT 7odtworzy wszystkie pliki, konfigurację systemu, a nawet system operacyjny.

Główne funkcje:

Przywraca system do pierwotnego stanu sprzed momentu zaatakowania przez wirus. Całkowicie usuwa wszelkie ślady infekcji.
Odtwarza przypadkowo wykasowane pliki w kilka sekund
W mgnieniu oka przywraca system po awarii Windows
Continuous Data Protection (CDP)

Farstone RestoreIT 7 nie jest typowym programem do tworzenia kopii zapasowych jak Acronis, Keriver czy Macrium Reflect, ten program tworzy migawki podobnie jak Comodo Time Machine, EAZ-FIX czy RollBack RX.Program pozwala przywrócić gdy system się nie uruchamia, a to za sprawą instalowanej konsoli odzyskiwania ładowanej przed startem systemu.
Automatyczna, ciągła ochrona
Tworzy kopie z określonych dowolnie punktów przywracania danych
- co godzinę, każdego dnia, tygodnia lub z inną częstotliwością To proste i „bezbolesne”
Przywrócenie systemu po naciśnięciu jednego przycisku,
w ciągu 2 minut!

Total System Recovery
Odtwarzanie wybranych plików i katalogów, jak również całego system operacyjnego po awarii spowodowanej przez infekcję wirusem, działaniem oprogramowania
szpiegowskiego, błędem ludzkim czy błędem oprogramowania.

Continuous Data Protect (CDP)
W trybie ciągłym monitoruje zmiany na dysku twardym, backupując tylko zmienione sektory.

Odtwarzanie danych niezależne od Windows
Farstone RestoreIT 7 zostanie uruchomiany, nawet jeśli pozostałym elementom systemu nie uda się!

Nieograniczona ilość punktów przywracania danych
Ilość punktów przywracania danych uzależniona jest tylko i wyłącznie dostępną powierzchnią dyskową.

Niewielkie wymagania co do przestrzeni dyskowej
Farstone RestoreIT 7 wykorzystuje technologię backupu przyrostowego, realizowanego w czasie rzeczywistym, kompresuje obraz backupowy,
zajmując tylko małą część dysku twardego.

Ochrona hasłem
Ogranicza dostęp użytkowników do Farstone RestoreIT 7
License will be sent under the following conditions:

Required: Sign up for updates via Feedburner or by E-mail
Required: Leave a comment on election
Required: Click the "LIKE" the page Facebook FarStone Technology
Is optional but appreciated to share this page on social networks such (Facebook, Twitter, Google+ .. etc..)

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Chyba z tej promocji nic nie będzie ,do mnie na razie na maila nic nie przyszło , poczekamy jeszcze i zobaczymy .

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
To ja też się pochwalę że dostałem klucz tylko FarStone RestoreIT 7 nie chce mi działać na win 8 pro 64bit.
Szkoda.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30890
Miasto
Trololololo
a sprawdzałeś chociaż przed zapisaniem się czy Program w tej wersji obsługuje win 8 ??
Z tego co można wyczytać na stronie producenta to w wersji 2013 dopiero dodano obsługę W8

maik76

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
OXYGEN THIEF napisał:
a sprawdzałeś chociaż przed zapisaniem się czy Program w tej wersji obsługuje win 8 ??
Z tego co można wyczytać na stronie producenta to w wersji 2013 dopiero dodano obsługę W8
Wiem o tym myślałem że może kluczyk będzie działał na wersji 2013 albo w chociaż w trybie zgodności z win7 będzie działać.

Jak ktoś chce to odstąpię kluczyk.

Dobra kluczyk poszedł do Elvis_JXL.

Do góry