Farstone RestoreIT za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
Farstone RestoreIT 7 - to rozbudowane i innowacyjne narzędzie przeznaczone do tworzenia kopii systemu ( migawek ). Farstone RestoreIT 7
® umożliwia błyskawiczne odzyskanie plików, konfiguracji systemu oraz całego systemu operacyjnego w dwie minuty :D .

Farstone RestoreIT 7 przywróci Twój system do pierwotnego stanu w przypadku zainfekowania wirusem, awarii Windows, gdy nie powiedzie się instalacja czy omyłkowo wykasujesz potrzebne pliki.

Farstone RestoreIT 7 stworzono w oparciu o opatentowaną przez firmę Farstone technologię „Advanced System Restore „. Farstone RestoreIT 7 jest wszechstronnym, innowacyjnym produktem,
który przywróci system po awarii w ciągu zaledwie 60 sekund. Farstone RestoreIT 7odtworzy wszystkie pliki, konfigurację systemu, a nawet system operacyjny.

Główne funkcje:

Przywraca system do pierwotnego stanu sprzed momentu zaatakowania przez wirus. Całkowicie usuwa wszelkie ślady infekcji.
Odtwarza przypadkowo wykasowane pliki w kilka sekund
W mgnieniu oka przywraca system po awarii Windows
Continuous Data Protection (CDP)

Farstone RestoreIT 7 nie jest typowym programem do tworzenia kopii zapasowych jak Acronis, Keriver czy Macrium Reflect, ten program tworzy migawki podobnie jak Comodo Time Machine, EAZ-FIX czy RollBack RX.Program pozwala przywrócić gdy system się nie uruchamia, a to za sprawą instalowanej konsoli odzyskiwania ładowanej przed startem systemu.
Automatyczna, ciągła ochrona
Tworzy kopie z określonych dowolnie punktów przywracania danych
- co godzinę, każdego dnia, tygodnia lub z inną częstotliwością To proste i „bezbolesne”
Przywrócenie systemu po naciśnięciu jednego przycisku,
w ciągu 2 minut!

Total System Recovery
Odtwarzanie wybranych plików i katalogów, jak również całego system operacyjnego po awarii spowodowanej przez infekcję wirusem, działaniem oprogramowania
szpiegowskiego, błędem ludzkim czy błędem oprogramowania.

Continuous Data Protect (CDP)
W trybie ciągłym monitoruje zmiany na dysku twardym, backupując tylko zmienione sektory.

Odtwarzanie danych niezależne od Windows
Farstone RestoreIT 7 zostanie uruchomiany, nawet jeśli pozostałym elementom systemu nie uda się!

Nieograniczona ilość punktów przywracania danych
Ilość punktów przywracania danych uzależniona jest tylko i wyłącznie dostępną powierzchnią dyskową.

Niewielkie wymagania co do przestrzeni dyskowej
Farstone RestoreIT 7 wykorzystuje technologię backupu przyrostowego, realizowanego w czasie rzeczywistym, kompresuje obraz backupowy,
zajmując tylko małą część dysku twardego.

Ochrona hasłem
Ogranicza dostęp użytkowników do Farstone RestoreIT 7

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
RestoreIT FREE Giveaway! (Only TODAY)

Do you want to have this high-speed backup & software program for FREE? Follow the following steps and the campaign will end on Nov 30, 2012 at 24:00!

1. Click LIKE on FarStone Facebook!
2. Copy the text & link and share this message on your Facebook!
3. Send your email to us through Facebook email!

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
No cóż, nie udało się mi załapać na tę promocję (chyba wczoraj się skończyła).
Mam pytanie, czy ten program niezależnie od narzędzia Windowsa oferuje możliwość przywracania systemu do określonego punktu? Niedawno przywróciłem system z recovery i chcę ponownie podzielić partycje po swojemu, co spowoduje pewnie jak wcześniej to miało już miejsce, utratę funkcji przywracania systemu. Program nie jest drogi (ponad 60 PLN) i gdyby spełniał moje oczekiwania, to pewnie bym się skusił. :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
tak działa niezależnie, przywracanie systemu możesz wyłączyć bo nic nie daje i zajmuje tylko niepotrzebnie miejsce/zasoby.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Zainstalowałem ten program i jestem zachwycony , utworzenie migawki trwało dosłownie 2 sekundy .
I mam pytanie sprawdzałem w programie po kliknięciu na ikonę czy jest możliwość ustawienia backupu całego systemu operacyjnego ze wszystkimi partycjami czy tez wybranych partycji lub folderów , nie znalazłem , jest opcja ustawienia w czasie co godzinę co 24 godziny . Czyli rozumiem że ten program robi obraz wszystkiego , całego kompa / w sumie o to mi chodzi / ? . Zanim go zainstalowałem postąpiłem zgodnie z procedurą Oxy mam AppGuarda , przed instalacją wyłączyłem MBR Guard , potem rebot , po instalacji ponownie załączyłem , jest okay !

A teraz jeszcze raz pytania :
1. Czy robi obraz całego kompa , według mnie tak ?
2.Czy manipuluje miejscem na dysku / można było ustawić kompresję 15% , 30% , nie dopuści do zbyt dużej ilości migawek ? i wykasuje zbędne /

Zachowuje się fajnie na początku wczytuje konsolę i po paru sekundach system rusza :klawik.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
Z tego co pamiętam to w nim można ustawić dla których partycji mają być tworzone kopie i ograniczyć ilość miejsca rezerwowanego dla tychże kopii.

Patrząc po screnach
P1Mbv.jpg

można tworzyć kopie automatycznie (ręcznie też) o wcześniej ustalonych godzinach, za każdym uruchomieniem kompa, wybrac czy ma przywrócić cały dysk czy partycję do ostatniej kopii za każdym uruchomieniem PC
gM3q4.jpg

Wybrać czy ma przywrocić cały dysk czy tylko partycję systemową i jakieś tam inne duperele jeszcze których nie opiszę bo screnów nie znalazłem :wariat
Program fajowy i wart polecenia

A

Anonymous

Pomimo prawidłowej aplikacji i następujących po niej interwencji, nie udało mi się nadal uzyskać licencji. Jakaś pomoc, pls?

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Roma napisał:
Pomimo prawidłowej aplikacji i następujących po niej interwencji, nie udało mi się nadal uzyskać licencji. Jakaś pomoc, pls?

Witam !

No cóż zgodnie z tym co wyżej pisze RestoreIT FREE Giveaway! (Only TODAY) , ten program można było trafić za darmo na Facebooku w określonym terminie jeżeli koleżanka była na Facebooku na ich stronie w tym czasie i polubiła ich stronę oraz napisała że chce licencje na ten program ale licencji nie otrzymała można spróbować jeszcze inaczej wejść na ich stronę na facebooku i napisać po angielsku , nie otrzymałam licencji / I didn't receive the licence / może jeszcze wyślą ? :scratch

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
Z tego co pamiętam to w nim można ustawić dla których partycji mają być tworzone kopie i ograniczyć ilość miejsca rezerwowanego dla tychże kopii.

Patrząc po screnach
P1Mbv.jpg

można tworzyć kopie automatycznie (ręcznie też) o wcześniej ustalonych godzinach, za każdym uruchomieniem kompa, wybrac czy ma przywrócić cały dysk czy partycję do ostatniej kopii za każdym uruchomieniem PC
gM3q4.jpg

Wybrać czy ma przywrocić cały dysk czy tylko partycję systemową i jakieś tam inne duperele jeszcze których nie opiszę bo screnów nie znalazłem :wariat
Program fajowy i wart polecenia

Dzięki za informację :klawik.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
Oczom nie wierzę! Przysłali mi z FarStone klucz na maila. Napisałem do ich supportu wiele godz. po zakończeniu promocji. Nie dopełniłem poza tym wszystkich wymaganych warunków, a jednak...

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
Witam !

Może mi ktoś pomoże i wytłumaczy co robić , program zainstalowałem , działa robi migawki , ba nawet zmuszony byłem ostatnio z niego skorzystać przywrócił idealnie system w całości , wszystko pięknie i ładnie , ale .
No właśnie mam PerfectDisc Pro , czasem trzeba zrobić defragmentację i też tak uczyniłem i coś dziwnego przed tym problemów nie było , teraz dysk C Perfect Disc miele i miele i zdefragmentować nie może , dysk D tam Farstone RestoreIT zrobił sobie ukrytą partycję zabierając mi ponad 40 GB na swoje migawki , miele , miele i nie może zrobić defragmentacji , dysk E jest Okay można zrobić defragmentację .
I pytania , czy mając Farstone RestoreIT można defragmentować dysk , nigdzie nie znalazłem odpowiedzi , szukałem w Google i czy defragmentacja w ogóle jest możliwa mając ten program . Zauważyłem że po tych próbach z nieudaną defragmentacją system wolniej się uruchamia :scratch , co robić ???

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
Wyklucz z defragmentacji ten "dysk" czy folder który sobie Farstone RestoreIT utworzył na kopie.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
Wyklucz z defragmentacji ten "dysk" czy folder który sobie Farstone RestoreIT utworzył na kopie.

Ustawiłem na ręczne dysk D czyli nie będzie uruchamiała się defragmentacja automatyczna , tyle udało się ustawić , ale czy to coś da ?

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
a tego to już nie wiem, kiedyś gdzieś czytałem że można defragmentować jak się ma RestoreIT ale znaleźć tego już pewnie nie znajdę.

Tadek59

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
144
OXYGEN THIEF napisał:
a tego to już nie wiem, kiedyś gdzieś czytałem że można defragmentować jak się ma RestoreIT ale znaleźć tego już pewnie nie znajdę.

Dzięki , a może inny program do defragmentacji ? :scratch

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30884
Miasto
Trololololo
Tadek59 napisał:
OXYGEN THIEF napisał:

Dzięki , a może inny program do defragmentacji ? :scratch
:nea

Do góry