Hex Editor Neo Ultimate za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30563
Miasto
Trololololo
Hex Editor Neo Ultimate - to narzędzie przeznaczone do edycji danych ASCII, szesnastkowych, dziesiętnych, zmiennopozycyjnych oraz binarnych. Program charakteryzuje się przejrzystym i intuicyjnym interfejsem, pozwala pracować z wieloma wersjami tego samego pliku jednocześnie, przełączać się między wersjami za jednym kliknięciem, eksportować historię zmian do pliku, załadować go, edytować, porównać z innymi, wyszukiwać różnice i wiele więcej.
http://programyzadarmo.net.pl/hex-editor-neo-ultimate-za-darmo/

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Witam, tym razem drogie panie i drodzy panowie producent sam zadbał o magiczną instalkę.
Z menu start programy otwieramy folder skrótów Hex Editor\Setup
1.jpg

Z menu prawego przycisku myszy wybieramy właściwości skrótu Uninstall Hex Editor Neo
2.jpg

W oknie właściwości klikamy Znajdź element docelowy
3.jpg

Elementem docelowym jest plik: uninstHEX.exe, kopiujemy go do swojego archiwum - jest to w pełni funkcjonalny, magiczny instalator.
4.jpg

Pozdrawiam
to jest ten plik po zmianie nazwy

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12586
Miasto
Somewhere over the rainbow.
Ola napisał:
Niestety u mnie też tak jest:

O8s5E.png

Emmers, chyba jednak nie jest to magiczna instalka :scratch

To jest klucz wyciągnięty z tej instalki więc możecie sobie go wpisać i zarejestrować program:

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

re4ma

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
jest mi :zawsty ale jak go zarejestrować bo niby jestem trzeźwy a :k......

A

Anonymous

Hmm... nie chcę nikogo oskarżać, ani o nic podejrzewać, ale... coś mnie tchnęło i wpisałam podany przez al_arsen klucz w google i po pierwsze kluczyk wyświetlany jest na wielu stronach, a po drugie jest on do... Premium Booster

Oto dowód:

ZdQGr.jpg

Czyżby ktoś starał się nas oszukać? :mad:

Areopagita

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
15
Miasto
różne
Ola napisał:
Hmm... nie chcę nikogo oskarżać, ani o nic podejrzewać, ale... coś mnie tchnęło i wpisałam podany przez al_arsen klucz w google i po pierwsze kluczyk wyświetlany jest na wielu stronach, a po drugie jest on do... Premium Booster

Oto dowód:

ZdQGr.jpg

Cześć Ola,

pomijam kwestię o której piszesz - dzięki za wyszukanie - w ten sposób znalazłem klucz bez pieczołowitego wpisywania :)

pozdr,

A.,

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
U mnie ten instalator instaluje wersję już zarejestrowaną, Podejrzewam, że gdzieś w systemie ukryty jest specjalny plik licencji programu, Tym bardziej, że jeden plik licencji znalazłem w folderze AppData ale po zaimplementowaniu go na maszynie wirtualnej w drugim systemie wersja nadal jest niezarejestrowana. Musi być coś jeszcze o czym nie wiem, Klucza jako takiego do programu nie ma, ten podany to bzdura. Jeśli ktoś zainstalował sobie ten program w czasie trwania promocji i go odinstalował później to po ponownej instalacji z instalatora, który podałem będzie miał ciągle pełną wersję ultimate. Poczekajcie cierpliwe...znajdę w końcu ten plik licencji wcześniej lub później.
Pozdrawiam

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12586
Miasto
Ola napisał:

Oto dowód:

ZdQGr.jpg

Nie wiem czy to pytanie o oszustwo kierujesz do mnie ale jeśli tak to zapewniam Cię, że osobiście ten klucz skopiowałem, HKEY_CURRENT_USER->Softwear->GAOTD2012 i z pliku Licence skopiowałem klucz, możesz zrobić to samo. Nie wyszukiwałem klucza w googlach żeby go tutaj podać. Jeśli można go znaleźć w sieci to może ten sam klucz jest stosowany przy każdej promocji tego programu. A to, że klucz jest do Premium Booster to mój błąd bo byłem przekonany, że komentarz umieszczam w temacie dotyczącym Premium Booster i nic mi nie wiadomo, żeby ten klucz pasował do Hex Editor Neo Ultimate.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30563
Miasto
Trololololo
Też sprawdzałem ten klucz, po prostu ktoś też wyciągnął z promocyjnej wersji i tak ludzie go kopiują po stronach.

A

Anonymous

al_arsen napisał:
A to, że klucz jest do Premium Booster to mój błąd bo byłem przekonany, że komentarz umieszczam w temacie dotyczącym Premium Booster i nic mi nie wiadomo, żeby ten klucz pasował do Hex Editor Neo Ultimate.

Czyli wszystko się wyjaśniło i jest jak najbardziej OK :)
al_arsen, jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Mam niezbyt optymistyczną wiadomość dla tych, którzy chcieliby skorzystać "po czasie"promocji z tego programu. Otóż, Licencja umieszczona jest w pliku {commonappdata}\HHD Software Hex Editor 4\license3.hex. Folder i plik mają atrybuty ukryty i systemowy. Ale, plik license3.hex ...skopiowany na inny komputer jest nierozpoznawalny dla hex edytora czyli jest przypisany do jednej maszyny (zawiera prawdopodobnie unikalny: 8 znakowy numer seryjny partycji systemowej generowany podczas pierwszego formatowania i partycjonowania dysku) i był wysłany on-line podczas pierwszej instalacji z oryginalnego setup.exe GTOD, przez producenta programu (procedura podobna do aktywacji Windows, produktów Adobe czy Corel). Nie ma więc szans na ponowną aktywację. Jedyna rada: trzeba było pierwszy raz zainstalować program z instalki promocyjnej i aktywować. Potem można taki program odinstalować i po ponownej instalacji znów będzie działał jako wersja zarejestrowana. Nie zadziała dopiero po sformatowaniu dysku, inny bowiem będzie numer seryjny partycji, ale i na to jest rada bo zaawansowane programy do partycjonowania potrafią zmienić numer seryjny na taki jaki sobie życzymy. Wystarczy więc po sformatowaniu zmienić numer seryjny partycji na taki jaki był poprzedni i gra gitara.U mnie po prostu działa, co więcej nawet zainstalowana starsza wersja 4.9 też działa jako ultimate
hex%20editor.jpg

hex%20edito2r.jpg

Pozdrawiam
PS, na drugi raz radzę na wszelki wypadek zainstalować sobie program, który wydaje się być atrakcyjny, bo sytuacja może się powtórzyć i żadna magiczna sztuczka nie pomoże.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12586
Miasto
Czyli wszystko się wyjaśniło i jest jak najbardziej OK :)
al_arsen, jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam.

Nie jestem obrażony, całe nieporozumienie wynikło z mojej nieuwagi bo umieściłem wpis nie tam gdzie trzeba.
Na przyszłość postaram się nie robić takiego zamieszania :)

Do góry