ibVPN Premium za darmo

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
@angellomichel387
​​korzysta z dynamicznych adresów IP, a nie statyczne, mogą nadal cię prześledzić .....
To wg ciebie użytkowników CG i SK nie można wyśledzić ?? :sarkazm Wszyscy ci usługodawcy zapisują logi i jedynie CG ze względu na wykorzystywanie Nat`u w procesie przydzielania IP ( przynajmniej kiedyś tak było) oferuje większą anonimowość niż pozostała dwójka....

@lugger
.....I najlepiej niech każdy będzie adwokatem siebie. Na koniec: gdybym się mylił to na wszelki wypadek porobiłem screeny i prześlę do Symanteca.
...a Ty to prokurator??....ludziska , oduczcie się donosić , to bardzo zły nawyk :chory

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
remool: tu nie chodzi o donoszenie a o to aby na tym fajnym forum nikt przez przypadek nie został nabity w butelkę. Myślę, że sam nie chciałbyś stać się posiadaczem czegoś bezwartościowego nawet za kilkanaście złotych. Więc ta pseudo solidarność trochę chybiona. W swojej firmie wielokrotnie spotykałem się z klientami, którzy skusili się na taki zakup na allegro. W 100% wszystkie NIS-y były po kilku dniach od odpalenia blokowane. Na oficjalnej stronie NIS na jedno stanowisko kosztuje 179 PLN. Oczywiście można kupić taniej ale proszę Cię nie za 17 PLN.

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
lugger napisał:
Na oficjalnej stronie NIS na jedno stanowisko kosztuje 179 PLN. Oczywiście można kupić taniej ale proszę Cię nie za 17 PLN.

Za dwie dychy kupiłem rocznego NISa półtora roku temu na oficjalnej stronie tegoż producenta. Fakt, trochę drożej wyszło niż to 17 złociszy.

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
angellomichel387 klepie pochwały każdemu kto popiera jego przedsiębiorczość. Prymitywne i żenujące. Marcel to, że kupiłeś lewiznę to specjalnie nie ma się czym chwalić. Wstyd. Panowie kończę ten temat, mam nadzieję, że zrozumiecie kiedyś, że jak coś ma cenę kilka razy niższą od oficjalnej producenta to musi być podejrzane. Wspieracie kogo? Tych co coś uczciwie produkują? Na pewno nie! I tyle. Zastanówcie się. Po to chyba powstało to forum aby uczciwie wchodzić w posiadanie za free legalnego komercyjnego oprogramowania. Pozdrawiam

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
lugger napisał:
remool: tu nie chodzi o donoszenie a o to aby na tym fajnym forum nikt przez przypadek nie został nabity w butelkę. Myślę, że sam nie chciałbyś stać się posiadaczem czegoś bezwartościowego nawet za kilkanaście złotych. Więc ta pseudo solidarność trochę chybiona. W swojej firmie wielokrotnie spotykałem się z klientami, którzy skusili się na taki zakup na allegro. W 100% wszystkie NIS-y były po kilku dniach od odpalenia blokowane. Na oficjalnej stronie NIS na jedno stanowisko kosztuje 179 PLN. Oczywiście można kupić taniej ale proszę Cię nie za 17 PLN.
Słuchaj chłopcze klucze na allegro sa chinskie!!!!!!i sam wysyłałem do symantec skargi na uakcje bo mieli klucze po 10 zł!!!a Japonskie wiesz jestes nikim zerem ponieważ nie wiesz że Japonskie klucze jako jedyne nie pasuja do wersji NiS na całym swiecie a reszta z świata działa na kazdym NiS np Polska ,Niemcy itp Podejszewam ze jestes jednym z tych naciągaczy którzy sprzedają Chinskie klucze na allegro dlatego sie tak sprółaś !!!!!Ile lat juz tam siedzisz ??firma na pijaka buahah oszukujecie ludzi w opisach ze wystawiacie faktury itp a pozniej nagle znikacie i ludzie faktur nie dostają !!!Moje klucze od tych z allegro twoich róznia sie tym że mają norton account wiec to samo za siebie mówi że sa legalne!!!a na allegro kluczy nie wystawiam właśnie przez takich jak ty ponieważ jak pojawia sie konkurencja to idziecie w ceną strasznie w dół wiec z żona zrezygnowalismy ale teraz pokaże ci jaki jestem msciwy chłopczyku bo tak was na allegro załatwie że już nie pohandlujecie ponieważ będe wysyłał skreny i z wiadomosciami waszych aukcji do symantec a tutaj meil bo zapewne nie wiesz id...bpemea@symantec.com

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
zobaczcie sobie aukcje oszustów na allegro zapewne któraś z tych aukcji jest tego idiot.. co oszukuje że jest taki dobry i tak dba o ludzi!!!!wysyłam własnie meile do symantec z skrenami aukcji wiec zapewne w niedługim czasie ci ludzie znikną i tez ty.....z allegro...
a tutaj moje konto zobacz

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
zrezygnowałem ze sprzedaży na allegro ponieważ jest nie opłacalna :( Ok rozumie sorki za nerwy ja tez nie lubie oszustów dlatego dodaje link do swojej strony na allegro zebys zobaczył że jestem uczciwa osobą

lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
angello nie handluje na allegro. Nie ta liga. Produkuję oprogramowanie przemysłowe i na serio takich leszczy mam w pompie. Hejka

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
lugger napisał:
Marcel to, że kupiłeś lewiznę to specjalnie nie ma się czym chwalić. Wstyd. Panowie kończę ten temat, mam nadzieję, że zrozumiecie kiedyś, że jak coś ma cenę kilka razy niższą od oficjalnej producenta to musi być podejrzane. Wspieracie kogo? Tych co coś uczciwie produkują? Na pewno nie! I tyle. Zastanówcie się. Po to chyba powstało to forum aby uczciwie wchodzić w posiadanie za free legalnego komercyjnego oprogramowania. Pozdrawiam

Marcel zapewne skorzystał z tego promo co i ja - dlatego odpisuje.
Pewnie mi się te faktury z Symanteca przywidziały :wariat oraz konto u nich. Przywidział mi się też pewnie kontakt z supportem Symanteca w trakcie trwania licencji, a także ich bony zniżkowe, gdy dobiegała końca licka ??
Choć już dawno nie korzystam z Nortona, to jeszcze wyszperałem na kompie dla Ciebie "Ostatni uczciwy" :szydera dokumencik z ceną tamtej promocji (część faktury):

5OM6Cir.png

A

Anonymous

Piszecie tu o ibVPN czy Symantec/Norton bo chyba nie łapie już tematu.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Dusiek w jakich kategoriach chcesz rozpatrzeć " lepszość " tych 3ech programów ??

A

Anonymous

W takich do czego są przeznaczone czyli w miarę skuteczne ukrycie(wiem fikcja ale chociaż tyle)się w internecie począwszy od dostawcy a na tym gdzie jestem skończywszy.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Jeśli masz CG to możesz z niego śmiało korzystać, używa natu ( przez co bardzo trudnym i czasochłonnym jest powiązanie użytkownika z nowym adresem IP ) , ma własne DNS`y, stabilny i szybki,,,,do podstawowych zastosowań może być
SK używa DNS`ów od googla, więc gdzie tu podstawowa anonimowość :scratch choć do ściągania z warezów może być :sarkazm

A

Anonymous

Mam SK ale tylko do 27 czerwca ,to jak się ma do CG,SK ten sam poziom co np.CG czy bardziek SK.

graf

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Dusiek napisał:
Mam SK ale tylko do 27 czerwca ,to jak się ma do CG,SK ten sam poziom co np.CG czy bardziek SK.

remool napisał:
Jeśli masz CG to możesz z niego śmiało korzystać, używa natu ( przez co bardzo trudnym i czasochłonnym jest powiązanie użytkownika z nowym adresem IP ) , ma własne DNS`y, stabilny i szybki,,,,do podstawowych zastosowań może być
SK używa DNS`ów od googla, więc gdzie tu podstawowa anonimowość :scratch choć do ściągania z warezów może być :sarkazm

Dusiek, masz odpowiedź z której wyraźnie wynika, że SK nie umywa się do CG.

Do góry