nie wiem jak wam ale u mnie Norton skasował plik setup.exe bo coś w nim znalazł
na szczęście można pobrać instalacje ze strony programu i tam działa normalnie, klucz pasuje
SONAR Nortona zawsze sprawiał problemy i wiecznie za dużo blokował/ kasował taki już jest ale dzięki temu Norton szczyci się tak dobrą wykrywalnością .O nadmocy Nortonowego Sonara polecam poczytać na forach zagranicznych.Wykrywa zapewne aktywator , panowie z GOTD mogli wprowadzić zmiany w aktywatorze , Norton nie rozpoznaje i blokuje/kasuje.Kolejny przykład FP.Swego czasu gdy Norton gościł u mnie przez kilkanaście minut to wykrył kilkanaście FP ( fałszywych alarmów ) a komp był czysty, najlepszy był Norton Power Eraser który wykrył około 40 plików które także okazały się fałszywymi alarmami.Nie warto bezgranicznie wierzyć programom AV.
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.