lugger

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
1593
To jest German ale można ściągnąć instalkę z postu Longinusa wyżej i będzie English.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Ostatnia edycja:

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Witam. Tak do wiadomości.
Od kilku lat kupuję licencję programu Inpaint. Rok temu zakupiłem wersję 9.1. Dzisiaj dostałem maila, że moja wersja przestała działać. Musze kupić po raz kolejny licencję na tą samą wersję 9.1 a dalej jest to ostatnia wersja. Zdziwiłem się, ponieważ wcześniejsze wersje /sprawdzałem/ dalej działają, tylko nie są aktualizowane. Wcześniej nie było o tym mowy. Pisałem do człowieka i z mojej korespondencji wynika, że "tak musi być"...

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Witam. Tak do wiadomości.
Od kilku lat kupuję licencję programu Inpaint. Rok temu zakupiłem wersję 9.1. Dzisiaj dostałem maila, że moja wersja przestała działać. Musze kupić po raz kolejny licencję na tą samą wersję 9.1 a dalej jest to ostatnia wersja.

Nic dziwnego:

047bd3543042d7e62.jpg

marek7001

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
45
Miasto
Ostrołęka
Teraz to i ja wiem. Weszło po cichu z partyzanta. Gdy kupowałem jeszcze rok temu nie było tego. Powinno wejść np. od nowej wersji.
Wersje zakupione przed powinny działać i tyle.
Chyba, że Maxim Gapchenko to...

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Gdy kupowałem jeszcze rok temu nie było tego.

Niestety już było i przeoczyłeś to przy kupnie. Nie wiem dokładnie od kiedy, ale na Web Archive można zobaczyć że stare regulacje były jeszcze 5 grudnia 2020 i 13 lutego jest nowa wersja regulacji. Więc przypuszczam że zmiany weszły z nowym rokiem.

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Nie jest oczywiście to ładnie z ich strony, bo mogli poinformować stałych klientów o zmianach.

Do góry