Jakie lubimy filmy, seriale i jakie ostatnio oglądaliśmy...

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12720
Miasto
Somewhere over the rainbow.

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12720
Miasto
Jak ktoś lubi klimaty gangsterskie to polecam. Proszę pamiętać, że ja się nie znam na filmach i serialach

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4545
Miasto
Gdynia Orłowo
serial ‘prawniczy’ z Krystyną Baranski w roli głównej
w tle rządy Trumpka w poprzedniej kadencji (rozdarte politycznie małżeństwo, jak to i u nas)
mnóstwo dobrej zabawy

Ostatnia edycja:
  • Lubię to
Reactions: MLJ

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5547
serial ‘prawniczy’ z Krystyną Baranski w roli głównej
w tle rządy Trumpka w poprzedniej kadencji (rozdarte politycznie małżeństwo, jak to i u nas)
mnóstwo dobrej zabawy

Serialu nie oglądałem, ale Pani Christine jest kapitalną aktorką. Pozłacany wiek, czy Żona Idealna/Sprawa Idealna. Nie wspominając gościnnego występu w Teorii Wielkiego Podrywu. Klasa.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4545
Miasto
Gdynia Orłowo
Jak ktoś lubi klimaty gangsterskie to polecam. Proszę pamiętać, że ja się nie znam na filmach i serialach

właśnie obejrzałem 2 odcinki... główny bohater, Harry, szarmancki, nadzwyczaj uprzejmy i kulturalny czarny charakter... ale nie typ Arsène Lupin...

Ostatnio edytowane przez moderatora:

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5547
Serial jak na razie średnich lotów, ale jak ktoś lubi uniwersum, to powinien zobaczyć. W Pierwszym odcinku zapachniało Pierwszym "Alien" z 1979 r.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4545
Miasto
Gdynia Orłowo
Serialu nie oglądałem, ale Pani Christine jest kapitalną aktorką. Pozłacany wiek, czy Żona Idealna/Sprawa Idealna. Nie wspominając gościnnego występu w Teorii Wielkiego Podrywu. Klasa.

naprawdę warto zobaczyć... poza jednym sezonem (przydługawym), reszta wartka z licznymi zwrotami akcji...
wybory, wygrana Trumpa, jego kadencja, wszechobecne starcia pomiędzy republikanami a demokratami (nawet w łóżku - mąż vs. żona) stwarza, że oglądając zaczynasz nie odróżniać granicy pomiędzy rozrywką a dokumentem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
  • Lubię to

MLJ

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
5547
naprawdę warto zobaczyć... poza jednym sezonem (przydługawym), reszta wartka z licznymi zwrotami akcji...
wybory, wygrana Trumpa, jego kadencja, wszechobecne starcia pomiędzy republikanami a demokratami (nawet w łóżku - mąż vs. żona) stwarza, że oglądając to zaczynasz sobie uświadamiać, że zaczynasz nie odróżniać granicy pomiędzy rozrywką a dokumentem...

Widziałeś film "Wybraniec "z 24' z Sebastianem Stanem jako Trumpem ? Jak to sie mówi o odegranej roli ? : "He nailed it" Polecam.

antbil

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4545
Miasto
Gdynia Orłowo
Widziałeś film "Wybraniec "z 24' z Sebastianem Stanem jako Trumpem ? Jak to sie mówi o odegranej roli ? : "He nailed it" Polecam.
skończę "Strefę..." wezmę się za "Wybrańca", dzięki

• Lubię to

al

Forumowiszcze
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
12720
Miasto
Z okazji 82. urodzin Roberta De Niro oglądam serial z jego udziałem - Zero Day. Lekko średni ale ja się nie znam. Polski tytuł Dzień Zero trochę nie oddaje kontekstu oryginalnego tytułu no ale trzeba na siłę wszystko tłumaczyć. Całe szczęście, że w latach '80 nie przetłumaczyli tytułu "Full Metal Jacket" bo by było zabawnie :sarkazm

Do góry