Nokia 3330 z systemem producenta. Oprócz swoich wymiarów nie posiada żadnych bajerów i dodatków. Spoko telefonik. Zawsze do niego wracam, gdy kolejną nowość i mnie trafia szlak. Nigdy mnie nie zawiódł. Mocna rzecz dosłownie i w przenośni.
Na pokładzie : Next Launcher 3D Pro + Dr.Web Anti-virus Pro + PowerAmp + MX Player Pro + Camera360 + NAVIGON Europe 4.9.0 + GO Weather EX Pro + AudioManager Pro + SystemPanel App + SwiftKey Keyboard + Flash Alerts+kilka innych .
Znacie mnie na pamięć...więc : wszystkie apki na legalu .
Zmiana z Galaxy S4 i9500 z którego tak naprawdę nie dane było się nacieszyć, bo było tak często, pożycz, pożycz, że w końcu dałem go córce bez walki. Niby go miałem, a nie miałem..
Na Samsung Galaxy Tab 2 P3100 3G to prezent na gwiazdkę od żony i dzieci. Nadzieja ze tej cegły mi nie zabiorą znikoma, bo znowu Adaś, syn się sadzi .. pożycz, pożycz..
Witaj gościu. Dziękujemy, że przeglądasz nasze forum ale czy wiesz, że zakładając konto możesz w pełni korzystać z dobrodziejstw jakimi są promocje i konkursy. Nie zobaczysz tu też żadnych reklam a rejestracja zajmie Ci tylko chwilę.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.