fukengruven
Wygadany
- Reakcje/Polubienia
- 0
dzięki adzub100fukengruven napisał:czy mógłby ktoś podrzucić mi kluczyk na PW (spóźniłem się na promo)?

dzięki adzub100fukengruven napisał:czy mógłby ktoś podrzucić mi kluczyk na PW (spóźniłem się na promo)?
Kalendarz adwentowy 2015 - 6 grudnia
W Mikołajki do wygrania ASUS ZenFone 2 Laser - inspirowany harmonijnym połączeniem dwóch światów – innowacyjnej technologii oraz wyjątkowego designu.
7 grudnia do wygrania ACCURA Power Bank 7800mAh.
PowerBank ACCURA to źródło dodatkowej energii, którą możemy wykorzystać w każdej chwili. Urządzenie służy do zasilania/ładowania urządzeń przenośnych w ekstremalnych sytuacjach, kiedy nie mamy ciągłego dostępu do energii elektrycznej.
bonaventura napisał:CHIP.de
Paragon Drive Copy 2015 Kompakt za darmo
![]()
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
[
Kalendarz adwentowy 2015 - 8 grudnia
Dziś do wygrania klawiatura Ozone Strike Pro.
Ozone Strike Pro została stworzona zarówno z myślą o osobach, które dużo piszą, jak i o graczach. Klawiatura posiada wbudowaną pamięć 64 KB, dzięki czemu możemy w niej zapisać aż 30 makr.
Dodatkową cechą Ozone Strike Pro jest system pozwalający na wduszenie kilkunastu klawiszy na raz. Zwykłe klawiatury pozwalają zazwyczaj maksymalnie wcisnąć trzy klawisze.
Kalendarz adwentowy 2015 - 9 grudnia
Weź udział w konkursie i wygraj Stick PC QM1.
ASUS Stick PC QM1 przy pomocy złącza HDMI zmienia dowolny monitor lub telewizor w pełnoprawny komputer osobisty z systemem Windows. W 11 centymetrowej obudowie mieści potężną moc komputera osobistego. Został wyposażony w czterordzeniowy procesor Intel Atom, grafikę Intel HD, 2GB pamięci RAM i 32GB pamięci masowej, a także zintegrowane opcje łączności - w tym Wi-Fi i Bluetooth!
SSD Fresh to narzędzie stworzone z myślą o posiadaczach dysków SSD. Pozwala ono dostosować ustawienia nośnika do pracy z systemem Windows, a także zwiększyć jego żywotność i szybkość pracy.
dobreprogramy.pl
Dzisiaj mamy dwie nagrody:
2x Antywirus Kaspersky Total
Kalendarz adwentowy 2015 - 10 grudnia
Dziś do wygrania super-lekki multicopter Zoopa Q420 Cruiser, który zagwarantuje Ci świetną zabawę, efektowne manewry i oryginalne nagrania z lotu ptaka.
Dron wyposażony jest w kamerę sportową FlyCamOne Nano HD, zsynchronizowaną z pilotem zdalnego sterowania. Zintegrowana technologia pozwala na lot w 4 różnych trybach, dostosowanych do poziomu umiejętności. Akumulator 600mAh LiPo umożliwia 8 min nieprzerwanego lotu, w zasięgu do 80m. Latanie w nocy? Nie ma problemu! Migające diody LED wskażą Ci położenie urządzenia.