Kaspersky Antivirus 2013 za darmo (na rok )

rafalp86

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
457
arus68 napisał:
nie działa nie ten region :(

Pewnie klucz działa tylko z japońskim instalatorem plus zrobili blokadę regionalną dla klucza. Jak jesteś zainteresowany Kasperskim na rok, zajrzyj na 2 stronę tego tematu post użytkownika Emmers nadal aktualne :)

vizion

Świeżak
Reakcje/Polubienia
2
Czy ktoś sprawdził czy preinstalator od Emmers-a wchodzi na kaspra 2014? Emmers czy mógłbyś coś " podziałać"? :gracz

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
vizion napisał:
Czy ktoś sprawdził czy preinstalator od Emmers-a wchodzi na kaspra 2014? Emmers czy mógłbyś coś " podziałać"? :gracz
Nie sprawdzałem i nic na ten temat nie wiem. Pre-instalator wykorzystuje pliki z wersji specjalnej do pewnej serii płyt głównych, osobiście zrezygnowałem dawno z KAV na rzecz Eset Smart, który nie obciąża mi aż tak bardzo systemu jak KAV i pozwala na komfortową pracę z kilkoma programami na raz (co w przypadku pracy nad grafiką lub wideo jest nieuniknione).

PS. (dopisane dziś) Sprawdziłem na maszynie wirtualnej (Windows 7 Professional) i niestety promocja nie działa w wersji 2014. Można go aktywować tylko na 30 dni.
Przechwytywanie.PNG

Paulo852

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Zainstalowałem to jakiś już czas temu z miesiąc temu i nagle dziś wyskoczyło mi coś takiego:
Wykryto problem z licencja
Przekroczono maksymalną liczbę komputerów , na których może zostać zainstalowana licencja na Kaspersky Anti-Virus.Ochrona jest wyłączona.Aby wznowić ochronę komputera , należy wprowadzić nowy kod aktywacyjny.

Mam zainstalowane to na Pc i nie problemu nie ma , a na lapku to tylko wyskoczyło....

Pozdrawiam.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052

13manchester

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
Dzisiaj w nocy robiłem "formata", kav miał jeszcze 212 dni, myślałem, że stracę go a tu zaskoczenie "promo" ciągle
działa - startujemy z kav_presetup, oby jak najdłużej się utrzymało - pozdro.

angellomichel387

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
1052
13manchester napisał:
Dzisiaj w nocy robiłem "formata", kav miał jeszcze 212 dni, myślałem, że stracę go a tu zaskoczenie "promo" ciągle
To ten Kay taki słaby że musisz formata aż robic?:) Pozdr

13manchester

Wygadany
Reakcje/Polubienia
0
angellomichel387 napisał:
13manchester napisał:
To ten Kay taki słaby że musisz formata aż robic?:) Pozdr

Kav jest jak najbardziej ok ale format raz na -powiedzmy rok -jest więc zalecany a poza ty tak się zapędziłem w wyłączaniu usług, że komp mi wyrażnie zwolnił a poza tym aktualizowałem bios i coś się sp..liło - format to dobra solucja a winy Kav nie ma tutaj żadnej - pozdro

tofana

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
857
Miasto
Boogie Street
Kaspersky Antivirus 2014 za darmo dla Win XP

Kaspersky Antivirus 2014 za darmo dla użytkowników Windowsa XP

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29981
Miasto
Trololololo
Przez proxy pójdzie :hippie , darmowych kluczy jest tylko 1000 a raczej było pewnie.

Do góry