Kaspersky PURE Total Security za darmo (+ wiele innych)

sebt

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Ja chciałem lickę McAfee Internet Security, lecz przycisk Download mam nieaktywny (szary), polubiłem Mcaffe i Facebook Security, nie wiem co mam zrobić żeby lickę otrzymać.

tewje69

Wygadany
Reakcje/Polubienia
1
Witam! Mam podobną sytuację. Wybrałem Kaspersky Pure, zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją (wpisałem mail w odp pole). Niestety nie otrzymałem maila z informacją zwrotną. Czy ta promocja wciąż działa? Proszę o jakieś info bądź wskazówki. Może ma ktoś na zbyciu kluczyk...?

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Wypróbowałem tą promocję. Nie wiem czemu (czy to moje konto na Fb jest coś zrypane, czy też oni zmienili zasady), ale promocja działa nadal, chociaż jest ograniczona terytorialnie (m.in. Niemcy, Wielka Brytania, USA i kilka innych). Wystarczy jednak CyberGhost i rusza (ale trzeba przez VPN i na Fb wejść w stronkę do uzyskania kodu, jak i potem aktywować aplikację, bo wyskakuje komunikat, że licencja nie jest przeznaczona dla tego regionu). Co ciekawsze, licencja w mailu przeznaczona jest do Kaspersky Pure 2.0, ale działa również z najnowszą 3.0 PL, na dowód:
kpsk.jpg

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
programexe napisał:
czy ktos sie moze podzielic tym kluczem do kpure 3.0pl bo nie mam konta n paszczobooku i chcialbym ten klucz bo progrma fajny jest.

Chciałem wziąć dla Ciebie ten kluczyk ale
Your location is not eligible for this promotion.
Spróbuje jeszcze przez VPN. Jak się uda to podeśle na PW.

Przez VPN poszło bez problemów. Klucz wysłany. Ja osobiście zraziłem się do Kasperskiego już kilkukrotnie i nie mam zamiaru używać.

PS. Ale te reklamy wku.... już bym wolał płacić za dostęp do forum :/

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
kinimoD napisał:
Przez VPN poszło bez problemów. Klucz wysłany. Ja osobiście zraziłem się do Kasperskiego już kilkukrotnie i nie mam zamiaru używać.
programexe, pamiętaj żeby też aktywować to przez VPN i to takiego samego kraju co kinimoD, gdy go otrzymał, bo dostaniesz komunikat, że klucz nie jest dla tej lokalizacji... Dla bezpieczeństwa pierwszy update też bym zrobił przez VPN.

guma77

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
85
czyli jak ja mam juz 52 dni konczacy sie weebrot(tez promo mialem na 6 mies) , to nie dostane free triala key na dalsze 6 mies? :dziwak

ps.zdjelem program , intstal ale nic sie nie dzieje , nadal mam 52 dni :(

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
guma77 napisał:
czyli jak ja mam juz 52 dni konczacy sie weebrot(tez promo mialem na 6 mies) , to nie dostane free triala key na dalsze 6 mies?
Według tego co pisze Facebook - nie. Ale z drugiej strony - ktoś weryfikuje, czy konta założone są prawdziwe? W tak szybkim czasie, żeby nie dało się pobrać kodu? :p

programexe

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
OK. ale jak to aktywowac w pure 3 i do kiedy moge to zrobic -kiedy jetst termin graniczny, powyzej ktroego nie da sie juz nic zrobic- co i jak z tym vpn?

No i teraz najwazniejsze - czy ktos wie, sprawdzal, do kiedy ten klucz jest wazny i bedzie dzialal, czy do 1-wszej aktualizacji, po tygodniu, m-cu/inne ?

Czy to stały i wazny jest klucz dla wszystkich uzytkownikow (w tym Polskich) i bez zadnych modow bedzie dzialal na kompie tak jak kupiony oryginal. Chodzi mi o to czy trzeba stosowac jakies modyfikacje na stla w uzytkowaniu tego programu, czy normalnie zainstalowac, aktywowac i bedzie dzialal normalnie?

Gonzoo

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
yo programexe ... testowałem tego triala kasperskiego ,promocja akurat tego AV dotyczy poszczególnych krajów UK, USA o ile dobrze pamiętam . Ściągasz instalkę z Fb przez proxy i aktywujesz przez proxy , a potem można się rozłączyć i aktualizuje się normalnie .I już nic nie trzeba zmieniać .

nie jestem pewien czy przedłużysz tym kluczem jakąś inną wersję ..

pkolasa

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
8
Gonzoo napisał:
nie jestem pewien czy przedłużysz tym kluczem jakąś inną wersję ..
Nie, próbowałem i się nie da. Wyskakują błędy. Najlepiej wziąć kluczyk przez VPN, pobrać potem z regionalnej strony Kaspersky żądany język instalatora i zainstalować, ale pamiętając o tym żeby mieć wpisane to samo proxy na którym dostało się kluczyk i na nim aktywować. Tylko cały czas aktualne jest zalecenie, żeby przypadkiem nie wybrać wersji 30-dniowej - bo potem klucz z Fb nie zadziała.

Do góry