Kaspersky Security Suite CBE 11 za darmo !

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo
Stronka z promocją i opisem jak przerobić na wersję EN ( możliwe też że trik będzie śmigał na PL )
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Kiedys uzywalem wersji 2009 z Computer bild.Dalo sie zmienic jezyk na pl wiec moze i teraz sie da...

krakowiak25

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Kraków
Zainstalowałem. Język się zmienił na angielski. Nie wiem jak zrobic PL. A po za tym to licencja na 85 dni

aaaie.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30070
Miasto
Trololololo

krakowiak25

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Kraków
a może kluczyk pasuje do KIS 2011 ;p troche nie kumam licencja na rok miała być. Ja mam na 85 dni. Taki sam kluczyk dla wszystkich. To oznacza im więcej aktywacji klucza tym krótszy czas działania licencji??

krakowiak25

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Kraków
Nie poprostu KIS 2011 w wersji niemieckiego komputer świata. I ich promo.

A

Anonymous

Another thing is you have to re-activate the software by requesting the new license key from ComputerBild every 3 months.Więc na rok.Co do języka zmieniasz ustawienia rejestru na 0 jak opisane i aktywujesz w appearance nowy skin skopiowany z uprzednio zainstalowanego kis 2011pl.Kasper zmienia wygląd na polski robisz co masz zrobic.Zmieniasz ustawienia rejestru na 1.Kasper wraca do niemieckiego.

patrolx

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Poradziłem sobię z tłumaczeniem.

Przepraszam za kłopot.

Pozdrawiam.

maks028

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
krakowiak25 napisał:
a może kluczyk pasuje do KIS 2011 ;p troche nie kumam licencja na rok miała być. Ja mam na 85 dni. Taki sam kluczyk dla wszystkich. To oznacza im więcej aktywacji klucza tym krótszy czas działania licencji??

Licencja ta rozdawana jest co mniej wiecej miesiac (moze 45 dni) i promocje sie pokrywaja z licencjami ktore otrzymujesz i tak na prawde dla czytelnikow Computer Bild masz ochrone na caly rok z tego co pamietam . Kluczyk nie dziala z innymi licencjami kasperskiego . Niestety :( .

Do góry