Kaspersky - wszystkie wersje

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Re: Kaspersky Antywirus i Internet Seciurity 2011 Wydany !

Dzięki Panowie, dam sobie spokój z angielskimi kluczami i poszukam w takim razie okazyjnej polskiej licki.

mac

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3
Miasto
Starogard Gdański/Berlin

Conti napisał:
ja mam key do eng i nie działał ani z 2010pl ani z 2011pl, więc to chyba lotto.
Będzie ci działał klucz EN z wersją 2010 9.0.0.463, niestety w wersji 2010 9.0.0.736 już nie działały :(

Conti

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
76

a wiesz, dopier po jakimś czasie od instalacji ktoś zwrócił mi uwagę, że zainstalowałem EN, dopiero wtedy instalnąłem PL i wyszło, że nie działa, tak więc jak dla mnie żadna strata i wolę najnowszą wersję EN niż starszą PL.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Dziś z rana w raz z bazami antywirusowymi został pobrany kolejny patch -c . Na tą chwilę najnowsze oznaczenie wersji Kasperskyego to 11.0.2.556( a,b,c)

Bizon

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
320
Miasto
Nagykutas
Kaspersky PURE

Wersja 9.1.0.124 PL

PURE_box_small_promo.png

Całkowita ochrona Twojego życia cyfrowego

Kaspersky PURE wykracza poza standardowe oprogramowanie antywirusowe. Program zawiera wszystko czego potrzebujesz, by skutecznie chronić wszystkie niezbędne elementy Twojego życia cyfrowego: Twój komputer, konta online, najcenniejsze dane... nawet Twoją rodzinę. Kaspersky PURE gwarantuje Ci całkowite poczucie komfortu, ponieważ możesz mieć pewność, że Twoje życie cyfrowe jest bezpieczne, Twój komputer jest w doskonałej kondycji, Twoje cenne dane chronione, a Twoja rodzina bezpieczna.

39264839878106277495.jpg

Strona programu --->
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Kolejny wydany patrz do kolekcji, tym razem d. Po zaktualizowaniu baz antywirusowych Kaspersky poprosi o ponowne uruchomienie komputera po czym zainstalowany zostanie najnowszy patch. Na tą chwile Kaspersky posiada oznaczenie 11.0.2. 556( a,b,c,d) .

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Re: Kaspersky PURE

Szkoda,że na silniku wersji 2010 :)

tigi57

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0

Miałem ochotę zakupić Kaspersky PURE Total Security 2011,ale po różnych i jakże odmiennych komentarzach internetowych,postanowiłem pozostać przy Kaspersky'm Internet Security 2011.

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Lukłem z ciekawości na strone Kaspra.com i polska wersja językowa Pure nie ma najnowszego buildu jaki podał bizon Version 9.1.0.124. Nawet nie ma polskiej wersji starszego oznaczenia Version 9.0.0.192 . Widocznie zapomnieli zaktualizować :)
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

Pure będzie zżerał więcej zasobów bo zawiera oprócz komponentów całego Kisa + inne dodatki , musi troszkę więcej pobierać ramu i obciążyć trochę procka :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk

Tak na polskojęzycznej stronie widnieje, ale na głównej com jeszcze nie, pewnie niedługo dołożą :)

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Miła niespodzianka dla fanów Kaspersky'ego i Formuły 1. W maju tego roku ma ukazać się specjalne wydanie KISA 2011. Jako,że Kaspersky Lab nawiązał współpracę z zespołem Ferrari produkt będzie posiadał barwy produktów obu marek. Komponenty pakietu bd taki sam jak w standardowym Kasperskim IS 2011 tylko dodana bd nowa szata graficzna , oraz specjalny gadżet . Nie można jeszcze oficjalnie pobrać tego produktu, jak bd to dam info na forum.

Kaspersky Internet Security Special Ferrari Edition:
kis_ferrari_edition_okno_glowne.jpg

Kaspersky gadget:

kis_ferrari_edition_gadzet.jpg

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29977
Miasto
Trololololo
Szczerze powiedziawszy to nigdy jakoś nie przepadałem za takimi gadżetami czy pierdółkami w stylu Formuła " Ediszon " :p czy Małysz Special Version :D

Likwis

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Miasto
Okolice Krk
Do góry