Kerish Doctor 2017 konkurs na PZD

Orion

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
330
Miasto
somewhere in cyberspace....
Wygrałem trzyletnią lickę w jednym z poprzednich konkursów na ten soft. Od tego czasu chodzi na moim kompie i jestem z niego bardzo zadowolony. Chciałbym wygrać licencję bo byłaby na prezent dla mego przyjaciela.

mavio

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
11
Używam Kerish Doctor 2016 na moim stacjonarnym komputerze i nigdy mnie nie zawiódł.Regularnie wykonuje nim czyszczenie systemu, co zauważalnie poprawia wydajność mojego komputera.Teraz przydałby mi się na mój laptop. Dlatego biorę udział w konkursie.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Zapraszam wszystkich na zapisywanie się na ten doskonały soft :ok , bo taka okazja już szybko się nie powtórzy . Kluczy jest 99 sztuk - każdy na 3 lata :yahoo .Z tego miejsca chciałbym gorąco podziękować producentowi oprogramowania za ufundowanie kluczy :hura .

Kamelka

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
45779
Miasto
Gdzieś w Polsce
sheriff napisał:
Zapraszam wszystkich na zapisywanie się na ten doskonały soft :ok , bo taka okazja już szybko się nie powtórzy . Kluczy jest 99 sztuk - każdy na 3 lata :yahoo .Z tego miejsca chciałbym gorąco podziękować producentowi oprogramowania za ufundowanie kluczy :hura .

Mam jeszcze blaszaka do gier i z wielką chęcią przyjmę także drugą lickę na niego... :zawsty
Oczywiście za zgodą sheriffa.
Kerish Doctor na trzy latka to nie w kij dmuchał, program jest naprawdę the best.

Dziękujemy organizatorowi i producentowi. :yes master

Zeno

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
1583
Przy takiej ilości licencji mam nadzieję, że nikomu nie odbiorę szansy. Korzystam z programu i jest bardzo dobry, chociaż moim zdaniem przy skorzystaniu z niektórych opcji należy zachować ostrożność. Przyda mi się licencja na drugiego laptopa.
Dzięki sheriff za konkurs i producentowi, który nie pierwszy raz już tak szczodrze nas obdarował. :dziękuję

A

Anonymous

Dzięki Organizatorom za konkurs.Używam Kerish i jestem bardzo zadowolony.Przydałaby się jeszcze jedna licencja na laptopa żony.Oczywiście biorę udział w konkursie.Pozdrawiam.

Ban. Nie bierze udziału w konkursie.

A

Anonymous

Dzięki za konkurs.Używam Kerish od roku-wspaniały!Mam nadzieję zdobyć "lickę"na 3 lata,więc biorę udział w konkursie.

helium

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
2611
Miasto
Kraków
Program bardzo dobry IMO obok Reg Organizer jeden z najlepszych w swojej klasie. Przy pierwszym czyszczeniu usunął mi skróty (stworzone przeze mnie) pod PPM, ale to nie problem (wystarczy dodać je do wyjątków). Chętnie skorzystam z okazji i wezmę udział w konkursie. Dzięki sheriff za organizację konkursu oraz firmie za licencje.

E

elefante

Program jest super czyszczenie na wysokim poziomie optymalizacja też ,używam go ale przydał by się taki świetny program dla żony na drugi komputer.Pozdrawiam

katzone

Świeżak
Reakcje/Polubienia
9
Miasto
Wawel
Bardzo potrzebuję programu do konserwacji i optymalizacji systemu. Słyszałem, że Kerish Doctor jest niezawodny w swojej klasie, także z przyjemnością zapoznam się z programem. :zaciesz

ssl111

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
81
Miasto
starogard gdanski
Szczerze nie znam programu.Zainstalowałem wersję 15 dniową i widzę że potrafi "odwalić" kawał dobrej roboty.Biorę udział w konkursie

9jkxcDU533

Wygadany
Reakcje/Polubienia
4
Witam.
Program jest dobry a mnie właśnie skończyła się licencja więc spróbuję szczęścia w tym konkursie.

Emmers

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
805
Miasto
Hajnówka
Korzystam z tego programu i jest naprawdę dobry. Polecam na każdy Windows. Mam licencję na mój komputer ale chętnie przyjmę na komputer żony. Pozdrawiam

hakah

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
167
Thanks for the Giveaway!
Kerish Doctor 2017 protects your computer against malware and potential vulnerabilities, monitors the computer settings
to ensure you maximum safety. It also performs regular thorough cleaning of accumulated junk thus increasing your pc
performance. With these specific good features, I would like to win this license.

decimus

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
97
Program bardzo dobry i chętnie zainstalowałbym go na komputerze syna. Posiada bardzo dużo opcji i jest świetny do optymalizacji PC. Jest w języku polskim co jest dla mnie dodatkowym plusem.
Dziękuję za konkurs.

Do góry