Kerish Doctor 2017 konkurs na PZD

hocik

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
466
Miasto
szczecin
Widzę, że program Kerish Doctor świetnie się sprawdza na komputerze żony. Dlatego chętnie zainstalowałbym go również na swoim urodzinowym laptopiku :D . Z niecierpliwością czekam na wyniki konkursu .
sheriff, dzięki za konkurs na bardzo dobry program jakim jest Kerish Doctor 2017. :piwko

jacekszczup

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Jestem laikiem w sprawach tego programu, nigdy nie testowałem Kerish Doctor gdybym wygrał ten program to chętnie z niego skorzystam a z jego zaletami podzielę się na forum. Dziękuje za możliwość wzięcia udziału w konkursie.

ant_gamal

Wygadany
Reakcje/Polubienia
14
It is the best maintenance app for OS
Many reviews by real users admire this software and suggest it as a powerful maintenance OS especially registry field

Junk eraser

Another thing Ability to utilize by cloud technologies

It is real maintenance app not like other app that not real maintenance for OS

I will be happy if I win a key for that great app

kagar54

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Okolice Przemyśla
Również zgłaszam się do konkursu na ten zacny program ,wszystkie zalety tego programu zostały już tutaj podane .
U mnie na laptopie sprawuje się bardzo dobrze , przydała by się jeszcze licka na komputer zięcia...
Dziękuję za konkurs .

Human

Świeżak
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję za konkurs i z miłą chęcią przetestuję program, o którym słychać wiele dobrego. Co prawda, nie jestem fanem softy tzw. optymalizującego bo zwykle robi więcej problemów niż naprawia ale sądzę, że ten z promocji nie może być gorszy od tych używanych przeze mnie: Odkurzacza i CCleanera :yhy

win98

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
50
Dziękuję za konkurs.
Posiadam jedną licencję. Z programu jestem zadowolony, dobrze optymalizuje komputer. Chętnie zainstalowałbym go na jeszcze jednym komputerze, bo komputery w domu są trzy.

fishmark

Świeżak
Reakcje/Polubienia
55
Kerish Doctor jest jednym z tych programów ,które po prostu trzeba mieć : działa bardzo dobrze na moim komputerze stacjonarnym od dłuższego czasu (dzięki wygranej licencji na PZD),
nie mam żadnych problemów z Widows 8,1 system jest stabilny i szybki.
Chciałbym wygrać licencję na Kerish Doctor ,którą chcę zainstalować na moim leciwym laptopie
z Vistą.
Dziękuję za konkurs.

Ircus

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
54931
Dziękuje za konkurs !!
Również posiadam licencję na Kerish Dokctor 2017 ,
ale jeśli można to chciałbym dla syna licencje, jeśli można !!!!

paulciak

Nowy użytkownik
Reakcje/Polubienia
0
Dziękuję za konkurs. Mam licke ważną do sierpnia 2017 i jak tu nie spróbować wygrać na 3 lata? Poza tym program to niezły kozak i debeściak.

eftas

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
107
Dzięki za konkurs :dziwak
Kerish Doctor jest przydatnym softem do optymalizacji systemu - ma wiele przydatnych funkcji,i na trzy lata... a skoro jeszcze można to się piszę :hi

zeta

Wygadany
Reakcje/Polubienia
52
Dziękuję za konkurs.Kerish jest dla mnie bardzo dobrym programem,licencja na 3 lata,więc chętnie wezmę udział w konkursie.

sheriff

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
355
Wiec tak ogłaszam że co następuje - nagradzam wszystkich co wpisali się do konkursu poza kilkoma osobami .
Ban lub usunięte konto za oszustwo i tworzenie lewych kont . To tyle - postaram się jak najszybciej rozesłać nagrody . Pozdrawiam i dziękuje za udział w konkursie .

luger

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
32
Miasto
Poznań
Lubię to!

VinDiesel

Świeżak
Reakcje/Polubienia
4
Hello to my what I like most about this program is that it optimizes the PC automatically and the optimizer of Internet is great you notice a lot when I use it.

Do góry