A

Anonymous

Dzięki kolegom posunąłem się trochę do przodu :) Mam wersje 2016, główny plik programu i baza algorytmów ze stycznia 2016, baza malware z października 2015 - a przedtem było wszystko z kwietnia 2015. Blokuje aktualizację i po temacie :) No i licka do 27.01.2017 r. Dla pewności przed instalacją usunąłem wszystkie ślady z rejestru i appdaty.

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Kupił ktoś Komputer Świat?
Jak tam jest z aktywacją i aktualizacją? dają jeden wspólny klucz czy indywidualne przy rejestracji ?

A

Anonymous

kurcze... tak sobie teraz myśle... byly konkursy to chlopaki sie az prosili aby ktos w nich startował... a teraz wszyscy płaczą :zawsty

A

Anonymous

jorn napisał:
kurcze... tak sobie teraz myśle... byly konkursy to chlopaki sie az prosili aby ktos w nich startował... a teraz wszyscy płaczą :zawsty
No, akurat ja jestem na forum od 3 dni, więc nie miałem okazji brać udziału :p

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65174
Mam złe doświadczenie z tym programem. Usunął mi kilkanaście Gb programów z biblioteki iTunes (miałem kopie zapasową), a po kilku dniach nie mogłem uruchomić w ogóle komputera.
Kilka godzin kombinacji i udało mi się go przywrócić do życia.
Już nigdy więcej.

virophage

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
22
Miasto
Pomorze
maxel napisał:
Kupił ktoś Komputer Świat?
Jak tam jest z aktywacją i aktualizacją? dają jeden wspólny klucz czy indywidualne przy rejestracji ?

Aktualizuje się do nowej wersji :) Program nie jest dostępny w obrazie płyty :dziwak Aktywacja jest poprzez wpisanie kodu bonusowego z płyty na stronie ksplus i pobranie doktora z kluczem (Nie wiem czy klucz jest taki sam dla wszystkich) :)
Program kosztuje normalnie koło stówki , ja zapłaciłem dychę :)

227359Przechwytywanie.png

524937Przechwytywanie1.png

A

Anonymous

waldi napisał:
Mam złe doświadczenie z tym programem. Usunął mi kilkanaście Gb programów z biblioteki iTunes (miałem kopie zapasową), a po kilku dniach nie mogłem uruchomić w ogóle komputera.
Kilka godzin kombinacji i udało mi się go przywrócić do życia.
Już nigdy więcej.
Bo widzisz, z czyścikami trzeba uważać :zaciesz ,a zasada "ograniczonego zaufania" powinna być wykorzystywana również nie tylko za kierownicą :klawik.
zanim cokolwiek sie usunie trzeba sprawdzić co program zaznaczył jako zbędne :hippie , wtedy problemu nie ma :hippie
myślenie nie boli, brak myślenia niekiedy kosztuje :buziakk
(sam niegdyś miałem nauczkę z jakimś programem "CloudClean" czy jakoś tak, nazwy niestety nie pamiętam :zawsty , od tamtej pory zawsze sprawdzam co chce program "wyczyścić")
Kerish to kapitalny i bezpieczny program, jednak zawsze powinno się sprawdzać co jest zaznaczone do "Delete"

Manila

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
58
waldi napisał:
Mam złe doświadczenie z tym programem. Usunął mi kilkanaście Gb programów z biblioteki iTunes .
Nie zainteresowałeś się co konkretnie chce ci program skasować, po tym jak zobaczyłeś te kilkanaście GB do usunięcia?
Nie do pojęcia :facepalm Na łapki każdego typu programiku trzeba patrzeć niestety.
Kiedyś opisałem na forum jak np. PrivaZer usuwa (jak mu się pozwoli) logi od Revo Pro. Tez dobry program, ale kontrolować go należy.

waldi

Bardzo aktywny
Ekspert
Reakcje/Polubienia
65174
Człowiek uczy się całe życie. Takie doświadczenie też się przydaje. Może inni będą przez to ostrożniejsi.

maxel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
89
Kerish Doctor po aktualizacji mówi po Polsku.

bene

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
3625
Nie wiem jak to się ma dla tych co już ten program używają/używali ale na kompie gdzie go nie było łapie się na rok

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
Do góry