anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Kolego gdybyś spóźnił się z promocją lub gdyby nie wyszło w konkursie , to w sklepie internetowym jest na 2 lata za 80 zł to daje 40 zł na rok ,więc nie jest drogo .

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Ja już mam Kerish Doctor ,więc w moim przypadku gdybym chciał przedłużyć jego użytkowanie , to musiałbym mieć tylko sam klucz i go wkleić . Podana strona wymaga rejestracji u producenta i zainstalowanie programu i dopiero otrzymany klucz w ramach reklamy można aktywować. Brałem udział tutaj w konkursie Kerish Doctor ale niestety nie doczytałem dokładnie i za późno dałem wypowiedź konkursową ,więc mnie pominięto w losowaniu . Gratuluję innym wygranej a mi pozostaje zakup klucza w sklepie internetowym . Kerish Doctor mam prawie dwa lata i jestem z niego zadowolony,więc nadejdzie czas na jego przedłużenie .

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Dzięki za radę i spróbuję tak jak piszesz . Miałem obawy , ponieważ kiedyś chciałem darmowy klucz do innego programu i zostałem poinformowany ,że miałeś zainstalowany program na czas określony a to jest dla tych co pierwszy raz go instalują z promocji .Widocznie producent prowadził rejestrację kto pobiera i kiedy . Bene napisz na ile ważny jest ten klucz z tego linku ,przypuszczam ,że na rok ?

Zastanawiam się czy ten klucz jest na jedno stanowisko czy więcej , bo ja mam dwa komputery ? Płatny program gdy kupiłem ze sklepu to miałem podane,że jest na trzy stanowiska ,więc na dwóch komputerach mam Kerish Doctor .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo
Zastanawiam się czy ten klucz jest na jedno stanowisko czy więcej , bo ja mam dwa komputery ? Płatny program gdy kupiłem ze sklepu to miałem podane,że jest na trzy stanowiska ,więc na dwóch komputerach mam Kerish Doctor .
  • One year free license.

• Every license key can be used only on one PC (any count of OS, reinstalling OS does not affect the license and can be activated again)
na rok, 1 klucz 1 PC.

Grandalf

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Moderator
Reakcje/Polubienia
56075
Debilizm wtórny :sarkazm Oto komentarz na stronie promocji Kerish Doctor 2020 V4.8:

KL5yW6x.jpg
:szydera

anonymus.91

Wygadany
Reakcje/Polubienia
21
Grandalf masz rację cytując tego internautę z problemem interpretacyjnym ale gdyby wszyscy ludzie byli poważni lub kumaci życie byłoby nieciekawe ,nudne . Sam przekonałem się uczestnicząc na niektórych forach biernie tylko czytając lub aktywnie wypowiadając się ,że tam są laicy inaczej początkujący ,bardziej obyci z komputerem jak i zaawansowani ,więc poziom wiedzy był różny a tym samym bardziej dostępny. Gdyby wypowiadali się tylko fachowcy ,informatycy to kto by czytał a na pewno nie przeciętni użytkownicy komputera których jest większość. Dawniej informatyk podczas naprawy komputera powiedział ,że gdyby wszyscy byli kumaci to nie miałbym pracy a są nieraz proste ,łatwe czynności na komputerze a gdy ktoś nie wie lub nie ma pewności to boi się zaryzykować i prosty problem robi się trudnym do rozwiązania. Zresztą zawód informatyk czy programista to lata żmudnej ,trudnej i długiej nauki a ja choć uważam się za bardziej obytego z komputerem to mam zaledwie ułamek procenta tej wiedzy .Dlatego mam hobby komputerowe i interesuję się różnymi programami i czytam min. "Programy za darmo " jako źródło wiedzy. Każdy z nas był kiedyś laikiem i pomijając osoby które nie zawsze czytają ze zrozumieniem, to tym którzy mniej rozumieją lub mają problem trzeba pomóc wyjaśnić jeżeli chodzi o wnioski ,sugestie ,rady .

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
29926
Miasto
Trololololo

Camel1965

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
36999
Kerish Doctor 2020
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

License info:
  • One year free license.
  • Every license key can be used only on one PC (any count of OS, reinstalling OS does not affect the license and can be activated again)
  • Home/Personal use only.
  • Lost giveaway license keys can not be restored by the developer.
  • Submitting of the license key in the public domain may lead to license blocking without providing a replacement.
  • Mass activations of license keys on several devices (more than one PC) may lead to license blocking without providing a replacement.
Update policy: Free updates
Tech support policy: Free support, but lost giveaway license keys can not be restored by the developer.
Re-install policy: No restrictions
Giveaway version: v4.80

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry