Kilka gier za darmo

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Re: Konung i Dawn of Magic Blood Magic za darmo

Te gry są darmowe na muve od dawna, nie trzeba nawet wchodzić na stronę kultury... tylko od razu na muve. Szkoda, że tak szybko pokończyły się kody na darmowe S.T.A.L.K.E.R. Zew Prypeci i King’s Bounty: Legenda.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
Niestety kody ktore przychodza nie dzialaja. Na e-mail przychodzi kod i link ktory pzenosi nas na strone Muve.pl .Podczas wpisywania kodu w okienku ,, kod rbatowy'' wyskakuje kod bledny...i doopa.
Ponoc u niektorych kody dzialaja ale z tego co widac na forach to niestety smiem w to watpic, u mnie i u moich znajomych kody nie sa przyjmowane.

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
vA9Lheo.jpg

Działa bez problemu

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
to co za cholercia?juz 4 kody probowalem i za kazdym razem doopa?
No w koncu sie udalo..kod przyszedl na wp.pl i w koncu zadzialal, o2, gmail, interia, kody nie dzialaly..nie wim co jest nie tak ale u wiekszosci ludzi dzieje sie tak samo..niewazne.

eualex

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
5
Securitas napisał:
Niestety kody ktore przychodza nie dzialaja. Na e-mail przychodzi kod i link ktory pzenosi nas na strone Muve.pl .Podczas wpisywania kodu w okienku ,, kod rbatowy'' wyskakuje kod bledny...i doopa.
Ponoc u niektorych kody dzialaja ale z tego co widac na forach to niestety smiem w to watpic, u mnie i u moich znajomych kody nie sa przyjmowane.
Miałem podobną sytuację - tzn. otrzymałem kod, po wpisaniu którego był kominikat "błędny kod". Podałem drugi email i z nowym kodem, który był poprawny udało mi się dodać grę do konta :)

remool

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
71
Przed kolejnymi próbami wyczyść ciastka z przeglądarki i ruszy bez problemu....próbowałem z 5 razy i za każdym razem działa :jezyk
Mi kody przychodziły na śmieciowe konta

Securitas

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
46
Miasto
Białystok
czyszczenie, a nawet potraktowanie cleanerem i restart nic nie dalo..normalnie loteria.Jeden kod dziala drugi nie...cos sie ryplo.

Do góry