Danke , sprawdzęZobacz coś takiego jak greenify. Kiedyś z tego korzystałem ale nie wiem jak ta apką się teraz sprawuje.
Danke , sprawdzęZobacz coś takiego jak greenify. Kiedyś z tego korzystałem ale nie wiem jak ta apką się teraz sprawuje.
wersja 12 najlepiej aplikacja coś w stylu SpyShelterNie wiem jakiego masz andka. W 12 mam tak, ze co jakiś czas system sam cofa uprawnienia apek, które nie były używane chyba przez miesiąc. Co do kontroli to w SD Maid jest taka opcja jak zarzadzanie aplikacjami. Po wejściu i wybraniu apki jest okienko uprawnienia. Tam zobaczysz wszystkie jakie zostały przyznane.
Jeszcze jedno pytanko, jest jakaś apka do kontroli uprawnień innych aplikacji
Widzę że można blokować , sprawdzę sobie
Sprawdzę sobie dziś jak to działa
Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!
Jest jakaś aplikacja która wykrywa zainstalowane aplikacje i pozwala na ich aktualizację Pytam dlatego że powycinałem googla ale z tego co widzę to Google Play,Google Play services, Google Services Framework jest wymagany do ich automatycznej aktualizacji
Może tutaj znajdziesz odpowiedź:Jest jakaś aplikacja która wykrywa zainstalowane aplikacje i pozwala na ich aktualizację Pytam dlatego że powycinałem googla ale z tego co widzę to Google Play,Google Play services, Google Services Framework jest wymagany do ich automatycznej aktualizacji