Kim jesteśmy ?.Co na co dzień robimy :D.

artoor

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
0
Miasto
Częstochowa
Wacław napisał:
Kurcze mnie się wydaje że cię znam..
Wacław, nie mów takich rzeczy, bo zaczynam się martwić o moją anonimowość w sieci :szydera
Postaraj się zapomnieć :papież

A

Anonymous

Spoko już cię nie pamiętam Arturze :D.

Horent co masz na mysli pisząc zbyt ogarnięty ?.

A

Anonymous

Zainteresowania: IT, Grafika komputerowa (kolejność przypadkowa)
Czym się zajmuje: Aktualnie zajmuję się naprawianiem komputerów i dalszym szkoleniem się w dziecinie IT (samouk)

A ogólnie rzecz biorąc to w sieci może lepiej wiedzieć o sobie mniej, wtedy ocenia się człowieka po tym jaki jest na forum czy stronie, a nie przez pryzmat tego kim jest z zawodu czy czym się interesuje i jakie można mieć korzyści ze znajomości z daną osobą...

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
Ola napisał:
Zainteresowania: IT, Grafika komputerowa (kolejność przypadkowa)
Czym się zajmuje: Aktualnie zajmuję się naprawianiem komputerów i dalszym szkoleniem się w dziecinie IT (samouk)...

Gdyby tak jeszcze miejscowość lub region...

grummer

Bardzo aktywny
Zasłużony
Reakcje/Polubienia
2
giveawayday napisał:
Wacław napisał:
Mam na imię Kuba mam 13lat :p chodzę do 6-klasy podstawowej.Interesuję się RÓŻNYMIsportami a niedawno znów zacząłem oglądać resling :D.

Cześć! Nazywam się Ania. Mam 12 lat. Też chodzę do szóstej klasy. Jestem normalną nastolatką.:wariat Palę papierosy i piję wódkę.:piwkoW weekendy tańczę na rurce w klubie disco-polo.spox Mam 150 cm wzrostu i ważę 46 kilogramów. Klienci mówią, że jestem gruba.:k...... Chciałam się odchudzić, ale nie wiem jak. Szukam miłego i fajnego chłopaka w wieku 10-13 lat. Chętnie Ciebie poznam.:szydera

Pozdrawiam
:hippie

Ja Ci powiem, że generalnie robię to samo. Też mam 12 lat i jak Ty jestem normalnym nastolatkiem, z tą różnicą, że ja rzuciłem szkołę i chodzę do pracy. No i też tańczę na rurce.

A

Anonymous

grummer napisał:
Ja Ci powiem, że generalnie robię to samo. Też mam 12 lat i jak Ty jestem normalnym nastolatkiem, z tą różnicą, że ja rzuciłem szkołę i chodzę do pracy. No i też tańczę na rurce.
To jest już nas dwoje plus starszy kolega Kuba. Zastanawiam się, czy przypadkiem nie chodziliśmy do jednej klasy.

daniel

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
4
Niezły off top sie zrobił a zamysł autora postu był całkiem całkiem, no cóż :gwizdek

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Ola napisał:
antbil007, no dobra niech będzie... mieszkam w Województwie Łódzkim
Kutno...wiedziałem od razu. :)

Nie zgadłeś... ale nic więcej nie powiem na ten temat :p

Coście się tak przyczepili do tego Wacława?!
Jedna osoba napisała, że Wacław nie jest nastolatkiem bo jest za mało błędów w jego postach (takie tłumaczenie jest dla mnie kompletnie niezrozumiałe, dlatego, że sporo młodzieży nie robi błędów, a pakować wszystkich do jednego wora to nie ładnie), a reszta zaraz się pod tym podpisała, jakbyście nie mieli zupełnie własnego zdania, co jest z Wami? :co jest?

thorsten napisał:
Nastolatkowi {obecnych czasów} raczej nie przyszedłby do głowy taki nick

A to niby dlaczego? Młodzież postrzegana jest jak banda baranów, która nic nie wie, a zapewniam, że jest to nie prawda, oczywiście znajdą się matołki, ale wśród młodzieży są też osoby bardzo mądre, mądre tak bardzo, że niejeden z nas - dorosłych- mógłby się zawstydzić.

thorsten napisał:
W/g mnie gościu sprawdza grunt,kto tu przebywa i co można utargować

Nawet jeżeli tak jest, to oszustwem nie zaskarbi sobie naszej przychylności. Kto chce niech sobie sprawdza co chce, a wiele to się jednak nikt nie dowie z takiego tematu

A rzucać bezpodstawnie oskarżeniami jest nie ładnie, tyle w tym temacie ode mnie

A

Anonymous

daniel napisał:
Niezły off top sie zrobił a zamysł autora postu był całkiem całkiem, no cóż :gwizdek
Zgadza się. Zamysł był bardzo dobry, ale autorowi zabrakło konsekwencji. Trzeba było już w pierwszym poście określić warunki graniczne i pokazać na własnym przykładzie, jak to ma wyglądać. Trafnie zwróciła uwagę na ten problem Ola:

Ola napisał:
A ogólnie rzecz biorąc to w sieci może lepiej wiedzieć o sobie mniej, wtedy ocenia się człowieka po tym jaki jest na forum czy stronie, a nie przez pryzmat tego kim jest z zawodu czy czym się interesuje i jakie można mieć korzyści ze znajomości z daną osobą...

Pozdrawiam
:hi

antbil007

Bardzo aktywny
Fąfel
Reakcje/Polubienia
4428
Miasto
Polska
giveawayday napisał:
Zamysł był bardzo dobry, ale autorowi zabrakło konsekwencji. Trzeba było już w pierwszym poście określić warunki graniczne i pokazać na własnym przykładzie, jak to ma wyglądać.

Może nie do końca. Najważniejsza jest swoboda wypowiedzi i "keine grenzen". Warunków granicznych, brzegowych, uwarunkowań warunków mamy w tej Polsce aż za nadto. Wystarczy, że ten 'gorset' zasad usztywnia naszych polityków, co przynosi takie a nie inne efekty i to nie tylko w polityce, ale przede wszystkim w życiu.

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
A to niby dlaczego? Młodzież postrzegana jest jak banda baranów, która nic nie wie, a zapewniam, że jest to nie prawda, oczywiście znajdą się matołki, ale wśród młodzieży są też osoby bardzo mądre, mądre tak bardzo, że niejeden z nas - dorosłych- mógłby się zawstydzić.
Olu nie wiem na jakiej podstawie zapewniasz, że jest to nieprawda. Z mojego doświadczenia wynika, że nie jest za różowo. Może nie jest tragicznie ale tych naprawdę mądrych jest niewielu. Dzieciaki coraz mniej garną się do nauki. Pisanie i czytanie ze zrozumieniem to dla młodych ludzi coraz większy problem. Błędami też się nie przejmują bo to przecież nie braki w wiedzy tylko dysleksja ;) Orientuję się trochę w tym temacie ponieważ od kilkunastu lat jestem nauczycielem w szkole podstawowej (gimnazjum w tym samym budynku).
Inną kwestią jest to czy Wacław napisał o sobie prawdę. Nie mam pojęcia, ale nie mam podstaw żeby mu nie wierzyć. Jak pisałaś trafiają się jednostki niezwykle zdolne i dojrzałe jak na swój wiek.

Do góry