Wacław, nie mów takich rzeczy, bo zaczynam się martwić o moją anonimowość w sieciWacław napisał:Kurcze mnie się wydaje że cię znam..

Postaraj się zapomnieć

Wacław, nie mów takich rzeczy, bo zaczynam się martwić o moją anonimowość w sieciWacław napisał:Kurcze mnie się wydaje że cię znam..
Ola napisał:Wiek: kobiet się o wiek nie pyta![]()
Zainteresowania: IT, Grafika komputerowa (kolejność przypadkowa)
Czym się zajmuje: Aktualnie zajmuję się naprawianiem komputerów i dalszym szkoleniem się w dziecinie IT (samouk)...
giveawayday napisał:Wacław napisał:Mam na imię Kuba mam 13latchodzę do 6-klasy podstawowej.Interesuję się RÓŻNYMIsportami a niedawno znów zacząłem oglądać resling
.
Cześć! Nazywam się Ania. Mam 12 lat. Też chodzę do szóstej klasy. Jestem normalną nastolatką.Palę papierosy i piję wódkę.
W weekendy tańczę na rurce w klubie disco-polo.spox Mam 150 cm wzrostu i ważę 46 kilogramów. Klienci mówią, że jestem gruba.:k...... Chciałam się odchudzić, ale nie wiem jak. Szukam miłego i fajnego chłopaka w wieku 10-13 lat. Chętnie Ciebie poznam.
![]()
Pozdrawiam
![]()
Kutno...wiedziałem od razu.Ola napisał:antbil007, no dobra niech będzie... mieszkam w Województwie Łódzkim
To jest już nas dwoje plus starszy kolega Kuba. Zastanawiam się, czy przypadkiem nie chodziliśmy do jednej klasy.grummer napisał:Ja Ci powiem, że generalnie robię to samo. Też mam 12 lat i jak Ty jestem normalnym nastolatkiem, z tą różnicą, że ja rzuciłem szkołę i chodzę do pracy. No i też tańczę na rurce.
antbil007 napisał:Kutno...wiedziałem od razu.Ola napisał:antbil007, no dobra niech będzie... mieszkam w Województwie Łódzkim![]()
thorsten napisał:Nastolatkowi {obecnych czasów} raczej nie przyszedłby do głowy taki nick
thorsten napisał:W/g mnie gościu sprawdza grunt,kto tu przebywa i co można utargować
Zgadza się. Zamysł był bardzo dobry, ale autorowi zabrakło konsekwencji. Trzeba było już w pierwszym poście określić warunki graniczne i pokazać na własnym przykładzie, jak to ma wyglądać. Trafnie zwróciła uwagę na ten problem Ola:daniel napisał:Niezły off top sie zrobił a zamysł autora postu był całkiem całkiem, no cóż![]()
Ola napisał:A ogólnie rzecz biorąc to w sieci może lepiej wiedzieć o sobie mniej, wtedy ocenia się człowieka po tym jaki jest na forum czy stronie, a nie przez pryzmat tego kim jest z zawodu czy czym się interesuje i jakie można mieć korzyści ze znajomości z daną osobą...
giveawayday napisał:Zamysł był bardzo dobry, ale autorowi zabrakło konsekwencji. Trzeba było już w pierwszym poście określić warunki graniczne i pokazać na własnym przykładzie, jak to ma wyglądać.
Olu nie wiem na jakiej podstawie zapewniasz, że jest to nieprawda. Z mojego doświadczenia wynika, że nie jest za różowo. Może nie jest tragicznie ale tych naprawdę mądrych jest niewielu. Dzieciaki coraz mniej garną się do nauki. Pisanie i czytanie ze zrozumieniem to dla młodych ludzi coraz większy problem. Błędami też się nie przejmują bo to przecież nie braki w wiedzy tylko dysleksjaA to niby dlaczego? Młodzież postrzegana jest jak banda baranów, która nic nie wie, a zapewniam, że jest to nie prawda, oczywiście znajdą się matołki, ale wśród młodzieży są też osoby bardzo mądre, mądre tak bardzo, że niejeden z nas - dorosłych- mógłby się zawstydzić.