Kim jesteśmy ?.Co na co dzień robimy :D.

A

Anonymous

antbil007 napisał:
Może nie do końca. Najważniejsza jest swoboda wypowiedzi i "keine grenzen". Warunków granicznych, brzegowych, uwarunkowań warunków mamy w tej Polsce aż za nadto. Wystarczy, że ten 'gorset' zasad usztywnia naszych polityków, co przynosi takie a nie inne efekty i to nie tylko w polityce, ale przede wszystkim w życiu.
Nie zamierzam odmierzać jakiejkolwiek granicy z dokładnością co do 1 mm. Podejrzewam, że dobrze mnie zrozumiałeś. Pierwszy i piąty post tego tematu szeroko otworzył, ale to bardzo szeroko drzwi do wspomnianej już wolności wypowiedzi. Czy autorowi chodziło na pewno o to? Jeśli odpowiedź brzmi tak, wtedy przyznaję Ci rację i dalsze pisanie w tym wątku nie ma sensu.:dziękuję Tylko mam nadzieję, że w ramach swobody wypowiedzi nie utracę klejnotów rodzinnych i nie zostanę ukrzyżowany oraz wysmarowany eks..., e tam, nie ważne.:wariat Nie chciałbym też zostać wystawiony jako żywa instalacja Pani Nieznalskiej w jakiejś galerii sztuki nowoczesnej.:dziwak Trochę mnie przeraża zasada „keine grenzen”, na którą ktoś się już kiedyś powoływał...:Stop Na wielu forach obowiązuje ona faktycznie, z różnym zresztą skutkiem. Nie tak dawno sam przyznałeś w jednym temacie, że:
antbil007 napisał:
Administrator zmienia zapisy regulaminu, dostosowuje je do swojego wyobrażenia o funkcjonowaniu forum. Jego wola. Ma do tego absolutne prawo. Kto nie chce się podporządkować, nie musi. Obowiązku nie ma. Wystarczy przy wejściu na forum „zapomnieć” o loginie, haśle, albo najlepiej w zupełności o jego istnieniu.
Życie bez reguł nie jest takie proste, pod warunkiem, że są one do zaakceptowania przez większość społeczności. Co do polityków, cóż zostawię to bez komentarza, tak jak wczorajszy mecz Polski z Ukrainą. :lanie

Pozdrawiam

:hi

A

Anonymous

Wacław napisał:
Horent co masz na mysli pisząc zbyt ogarnięty ?.
Dokładnie to co napisałem :) .

Ola napisał:
A to niby dlaczego? Młodzież postrzegana jest jak banda baranów, która nic nie wie, a zapewniam, że jest to nie prawda, oczywiście znajdą się matołki, ale wśród młodzieży są też osoby bardzo mądre, mądre tak bardzo, że niejeden z nas - dorosłych- mógłby się zawstydzić.
Zawsze najlepiej zasięgnąć opinii u wiarygodnego źródła a prawda jest taka,że rośnie pokolenie : idiotów :

Zaloguj lub Zarejestruj się aby zobaczyć!

A

Anonymous

Horet to że rośnie takie pokolenie nie znaczy za każdy kto się wychowuje w tych czasach wyrośnie na totalnego idiotę.
Jak widać jestem tego przykładem.

A

Anonymous

Wacław napisał:
Hornet to że rośnie takie pokolenie nie znaczy za każdy kto się wychowuje w tych czasach wyrośnie na totalnego idiotę.
To już jest Wacław nadinterpretacja moich słów...nie napisałem każdy tylko rośnie a to jest chyba zasadnicza różnica :) .

A

Anonymous

Dobra ja tam wiem swoje... i wy wiecie swoje nie wiem czemu wam tak trudno uwierzyć ze mam te 13lat ale to już nie moja sprawa powiedziałem prawdę i tyle ale jak ktoś mi nie chce wierzyc trudno.

A

Anonymous

Miałam tego nie robić, ale nie mogę... bo nie lubię jak ktoś stara się zrobić z drugiej osoby idiotę...

Hornet napisał:
nie napisałem każdy tylko rośnie a to jest chyba zasadnicza różnica :)

Nie, nie Hornet, napisałeś dokładnie "rośnie pokolenie", nie rozdzieliłeś tego pokolenia w jakiś sposób na ludzi mądrych i niezbyt mądrych tylko napisałeś ogólnie o całym pokoleniu i to jest właśnie zasadnicza różnica, proszę Cię czytaj ze zrozumieniem co sam piszesz i nie staraj się robić z ludzi debili

Hornet napisał:
rośnie pokolenie : idiotów :

W każdym pokoleniu są ludzie tacy i tacy, a Ty pakujesz wszystkich do jednego wora, osobiście nie bardzo mi się to podoba

Pozdrawiam Wszystkich

kinimoD

Bardzo aktywny
Reakcje/Polubienia
2
Jeśli swoim wpisem uraziłem lub obraziłem Wacława to przepraszam, nie takie miałem intencje. Chciałem tylko pokazać ogólny problem z jakim dziś mamy do czynienia. Do tematu postaram się nie wracać.

OXYGEN THIEF

Bardzo aktywny
Członek Załogi
Administrator
Reakcje/Polubienia
30019
Miasto
Trololololo
Kolejne posty niezgodne z tytułem tematu = kosz + kasowanie użytkownika, jak macie obsrywać to obsrywajcie się gdzie indziej.

Do góry